Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Google Home til Netatmos alarmer

Netatmo kobler ekstra sikkerhet til både smarte røyk- og kullosalarmer med Google Home.

Skrevet av / 20.04.23 - 17:56
Google Home til Netatmos alarmer

Netatmo ønsker å sikre at deres eksisterende Smart Home-produkter fortsatt er relevante. Og i den forbindelse har selskapet nettopp oppdatert både sine smarte røykalarmer og smarte kullosalarmer, slik at begge nå også støtter Google Home.

Les også Nå kan du spørre Google Home om været Netatmos smarte værstasjon støtter nå alle de tre stemmeassistentene: Amazon Alexa, Apple Siri og Google Home.

Dette betyr at Google Home-stemmeassistenten nå kan varsle brukerne om hvilket rom i hjemmet som har registrert brann eller kullosutslipp. Dette er spesielt nyttig hvis brukeren ikke har smarttelefonen sin på seg, eller hvis det er barn eller gjester i huset. I tillegg til den høye alarmen på 85 dB, kan de nå også bli varslet om hvilket rom det er brann eller kullosutslipp i.

Netatmos smarte røykalarm og smarte kullosalarm ble lansert i hhv. 2018 og slutten av 2021, og er en del av Netatmos sikkerhetsportefølje for hjemmet. Begge alarmene er batteridrevne, men produsenten lover at batteriet vil vare i opptil 10 år.

Når batteriet nærmer seg utløpsdatoen, vil produktet automatisk sende en varsel til brukeren for å advare om at det er på tide å kjøpe en ny alarm.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Vil du lese hele artikkelen? Bli abonnent. Allerede abonnent? Logg inn

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

Våre L&B abonnement finner du her.

Solcelle-backup på balkongen

Bedre luft med Smart Humidifier 2

Ny IKEA Trådfri-dimmer

Overvåkningskameraer fra Wiz

Hold hodet kaldt uten å gå konkurs

Pizzaen er klar på to minutter

Scroll to Top