Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Miele feirer 125 år med spesialtilbud

Miele ble grunnlagt i 1899 og feirer sitt 125-årsjubileum i 2024 med "125 Gala Edition"-modeller, rabatter og utvidet garanti.

Skrevet av / 20.02.24 - 12:18
Miele feirer 125 år med spesialtilbud

Den tyske familiebedriften Miele, som har stått for kvalitet og bærekraft siden 1899, feirer nå sin 125-årsdag med kampanjer i alle produktgrupper og en gratis 125 ukers utvidet garanti. Dette gjelder alle «125 Gala Edition»-modellene, som inkluderer innbyggingsprodukter i den nye matte obsidiansvarte utførelsen.

Kampanjen starter i februar og innebærer at 80+ jubileumsmodellene selges med rabatt og/eller gratis tilbehør.

Mieles nye vaskemaskin WCI 890 WPS. Foto: Miele

Ny vaskemaskin

Et høydepunkt i kampanjen er vaskemaskinen WCI 890 WPS 125 Gala Edition, som lanseres i mars til en pris på € 1 679. Den har en kapasitet på 9 kg, sentrifugeringshastighet på 1 600 o/min og høyeste energieffektivitetsklasse A. Den har også TwinDos for automatisk vaskemiddeldosering og PowerWash-teknologi, og på toppen av det hele SteamCare, en damputjevnings- og oppfriskningsfunksjon som eliminerer lukt – en funksjon som tidligere bare var tilgjengelig på selskapets flaggskipmodeller.

Mieles ArtLine innbyggingsserie i den nye fargen Obsidian Black. Foto: Miele

Ny svart serie

ArtLine-serien av innbyggingsprodukter i matt obsidiansvart ble først avduket av Miele før årsskiftet, og nå tilbys denne nye serien i 125 Gala Edition, som inkluderer en 125 ukers utvidet garanti. Disse håndtaksløse apparatene (med Touch2Open-funksjon) er designet for å passe inn i nesten alle hjem, og kampanjen omfatter stekeovner, kompakte mikrobølgeovner, en kombinert dampovn, varmeapparat og vakuumbokser, en innebygd kaffemaskin og et vinskap.

Disse produktene kan suppleres med induksjonstopper med matt, svart keramisk glassfinish. En avtrekksvifte, et frittstående kjøle- og fryseskap og frontpaneler til helintegrerte oppvaskmaskiner i samme fargetone inngår også i kampanjen 125 Gala Edition.

Miele står først og fremst for kvalitet, lang levetid og bærekraft. Vi legger vekt på disse verdiene ved å gi kundene våre et tilbud som er unikt på markedet», sier Axel Kruse, Senior Vice President for Mieles kundeservice.

Les også Steketopp med vifte er det nye store En induksjonstopp med innebygd avtrekksvifte åpner opp kjøkkenet og gjør at du slipper den store kjøkkenvifta.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Ny Matter-sikkerhetsstandard for det smarte hjem

LG utvider sin premium-serie

Scroll to Top