Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Et 2-i-1-produkt som åpner opp kjøkkenet

En induksjonstopp med innebygd avtrekksvifte åpner opp kjøkkenet og gjør at du slipper den store kjøkkenvifta.

Skrevet av / 18.08.23 - 14:00
Et 2-i-1-produkt som åpner opp kjøkkenet

I mange hjem smelter kjøkkenet sammen med stuen i en såkalt åpen planløsning, og da er det naturligvis en stor estetisk gevinst å kunne kvitte seg med avtrekksviften og i stedet ha viften montert i selve koketoppen. Selv om det finnes mange stilige avtrekksvifter på markedet, er de fleste enige om at hyller eller bilder over koketoppen gjør at kjøkkenet harmonerer bedre med stuen. Dette har stadig flere fått øynene opp for, og salget av induksjonstopper med innebygd avtrekksvifte har økt betydelig de siste årene.

Miele meddeler at induksjonstoppen KMDA 7473 Silence med innebygd vifte, som ble lansert tidligere i år, har blitt tildelt både iF Design Award 2023 og RedDot Design Award 2023, og mener det er tydelig at ekspertene hyller 2-i-1-modellenes fleksibilitet i moderne kjøkkendesign.

Les også Ett produkt - mange funksjoner Noen foretrekker rendyrkede produkter som fokuserer på én enkelt oppgave, mens andre liker at et produkt kan utføre to eller flere oppgaver uten at det går på bekostning av resultatet.

KMDA 7473 Silence måler 80 x 52 cm og er utstyrt med fire soner, hvorav to kan settes sammen til en stor overflate, for eksempel til en ovnsform, gourmetgrill eller Teppan Yaki. Den lave innbyggingsdybden (20 cm) gjør at kun den øverste skuffen i skapet under må ofres.

Sugeeffekten tilpasses automatisk til det som faktisk skjer på koketoppen, sier Miele, og legger til at når det er behov for den høyeste tilgjengelige effekten, for eksempel når alle soner er i bruk, kan boosteren aktiveres for å transportere opptil 610 m³ luft i timen (ventilasjonsmodus).

Miele opplyser også at de nye modellene er 30 prosent mer stillegående enn forgjengerne.

– Dette gjør dem til de mest stillegående på markedet. Og det perfekte valget for moderne boliger», sier Till Deutschmann, kategorimarkedsføringssjef for kokeplater og vifter hos Miele.

Pris og tilgjengelighet

Miele KMDA 7473 Silence har energiklasse A+ og er tilgjengelig i ulike versjoner (for flatmontering eller med ramme i rustfritt stål, og for avtrekksdrift eller sirkulasjonsdrift med aktivt kullfilter) og er tilgjengelig nå. Prisen er 48.099 kroner.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Ny Matter-sikkerhetsstandard for det smarte hjem

LG utvider sin premium-serie

Lover kaffe med baristakvalitet

Denne nye kinesiske robotstøvsugeren vil snart gjøre rent i norske hjem

Lyd & Bilde
Scroll to Top