Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Et 2-i-1-produkt som åpner opp kjøkkenet

En induksjonstopp med innebygd avtrekksvifte åpner opp kjøkkenet og gjør at du slipper den store kjøkkenvifta.

Skrevet av / 18.08.23 - 14:00
Et 2-i-1-produkt som åpner opp kjøkkenet

I mange hjem smelter kjøkkenet sammen med stuen i en såkalt åpen planløsning, og da er det naturligvis en stor estetisk gevinst å kunne kvitte seg med avtrekksviften og i stedet ha viften montert i selve koketoppen. Selv om det finnes mange stilige avtrekksvifter på markedet, er de fleste enige om at hyller eller bilder over koketoppen gjør at kjøkkenet harmonerer bedre med stuen. Dette har stadig flere fått øynene opp for, og salget av induksjonstopper med innebygd avtrekksvifte har økt betydelig de siste årene.

Miele meddeler at induksjonstoppen KMDA 7473 Silence med innebygd vifte, som ble lansert tidligere i år, har blitt tildelt både iF Design Award 2023 og RedDot Design Award 2023, og mener det er tydelig at ekspertene hyller 2-i-1-modellenes fleksibilitet i moderne kjøkkendesign.

Les også Ett produkt - mange funksjoner Noen foretrekker rendyrkede produkter som fokuserer på én enkelt oppgave, mens andre liker at et produkt kan utføre to eller flere oppgaver uten at det går på bekostning av resultatet.

KMDA 7473 Silence måler 80 x 52 cm og er utstyrt med fire soner, hvorav to kan settes sammen til en stor overflate, for eksempel til en ovnsform, gourmetgrill eller Teppan Yaki. Den lave innbyggingsdybden (20 cm) gjør at kun den øverste skuffen i skapet under må ofres.

Sugeeffekten tilpasses automatisk til det som faktisk skjer på koketoppen, sier Miele, og legger til at når det er behov for den høyeste tilgjengelige effekten, for eksempel når alle soner er i bruk, kan boosteren aktiveres for å transportere opptil 610 m³ luft i timen (ventilasjonsmodus).

Miele opplyser også at de nye modellene er 30 prosent mer stillegående enn forgjengerne.

– Dette gjør dem til de mest stillegående på markedet. Og det perfekte valget for moderne boliger”, sier Till Deutschmann, kategorimarkedsføringssjef for kokeplater og vifter hos Miele.

Pris og tilgjengelighet

Miele KMDA 7473 Silence har energiklasse A+ og er tilgjengelig i ulike versjoner (for flatmontering eller med ramme i rustfritt stål, og for avtrekksdrift eller sirkulasjonsdrift med aktivt kullfilter) og er tilgjengelig nå. Prisen er 48.099 kroner.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Roborock lanserer nye stangstøvsugere

Har du denne powerbanken fra IKEA?

Roborock Qrevo S renser seg selv

Smartlås fra Aqara som er lett å installere

Autentisk pizza på mindre plass

Bertazzoni tar patent på Air-Tec

Smarte produkter til hjemmets firbeinte venner

Kjøle-/fryseskap med 438 fargekombinasjoner

Sov bedre med Philips Hue

Fargerik musikk fra Wiz

Husqvarnas robotgressklipper får solcellelading

Denne airfryeren er en dobbeldekker

Scroll to Top