Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Med Dysons AR-verktøy kan du se hvordan du har rengjort – i sanntid

Dyson introduserer CleanTrace, et AR-verktøy som viser deg i sanntid på mobiltelefonen din - hvis du har en iPhone med LiDAR - hvor du har støvsugd.

Skrevet av / 14.04.24 - 10:01
Med Dysons AR-verktøy kan du se hvordan du har rengjort – i sanntid

Hvis du ikke er sikker på om du har støvsugd i alle kriker og kroker, kan Dyson CleanTrace være noe for deg. Det er et verktøy som lar deg se nøyaktig hvor du har gjort rent og hvor du ikke har gjort det – direkte på mobiltelefonen, som er koblet til støvsugeren.

CleanTrace bruker LiDAR-teknologien fra brukerens telefon til å kartlegge rommet, og viser ved hjelp av AR (augmented reality) hvor du har gjort rent og hvor du ikke har gjort det. Og når du er ferdig med rengjøringen, kan du skanne rommet med telefonen for å se om du har oversett noe.

Foto: Dyson

En kompatibel modell

Foreløpig er det bare Dyson Gen5Detect-støvsugeren som er kompatibel med CleanTrace, og den krever en iPhone med LiDAR for å fungere, noe som betyr at du trenger en iPhone 12/13/14/15 Pro eller Pro Max.

Vi innså at vi alle kunne lære en ting eller to av den metodiske måten robotstøvsugerne våre rengjør på. I motsetning til de fleste menneskelige støvsugere vet Dysons roboter hvor de er i rommet, hvor de har vært og hvor de ikke har vært. Med Dyson CleanTrace gir vi Gen5detect-støvsugeren et ekstra lag med rengjøringsintelligens. Det gir deg muligheten til å se hvor du har rengjort og hvor du ikke har gjort det, noe som kombinert med vår innebygde partikkeldeteksjon gir bevis på at gulvet virkelig har blitt rengjort», sier Charlie Park, sjefsteknolog hos Dyson Home.

Pris og tilgjengelighet

Dyson CleanTrace og Dyson CleanTrace-telefonklemmen (som er mobilholderen) vil være tilgjengelig fra juni 2024, og ingen pris er kunngjort i skrivende stund.

Les også Gjør rent ved hjelp av laser Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen – det finnes morsommere ting enn å gjøre rent. Men til alt hell finnes det mennesker som faktisk gjør sitt ytterste for å få det hele både enklere og artigere.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Robotgressklipper med sylinder

Tado oppgradert til nyeste standard

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Scroll to Top