Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Massevis av nye muligheter med Philips Hue

Nye lamper og pærer samt integrasjon med Spotify er blant dagens nyheter fra Philips Hue.

Skrevet av / 01.09.21 - 12:38
Massevis av nye muligheter med Philips Hue

Høstens store forbrukerelektronikkmesse, IFA i Berlin, er avlyst på grunn av Covid-19, men likevel holdt Signify (selskapet bak Philips Hue) i går et såkalt Digital Media Event for pressen med underoverskriften ‘IFA 2021 Edition’.

Og selv om vi altså måtte nøye oss med en digital presentasjon av alle nyhetene, så bydde gårsdagens arrangement på det største antallet nye lamper og pærer vi har sett fra smart-lys-produsenten på en god stund.

 

Uansett om du slapper av på sofaen, har venner på besøk eller har en fest med en passende playliste, vil du få en ny opplevelse av din favorittmusikk og den perfekte stemningen med integreringen av Spotify og Philips Hue, lover produsenten Signify. (Foto: Signify)

Philips Hue + Spotify = Sant

Men før vi kommer til de konkrete produktnyhetene, så skal vi først ta for oss den nye integrasjonen av Philips og Spotify, som utvilsomt var presentasjonens mest interessante og overraskende nyhet!

Den nye Philips Hue + Spotify-integrasjonen blander simpelthen lys og musikk sammen.

Når man har linket sin Philips Hue- og sin Spotify-konto, henter Philips Hue-appen metadata fra hver sang som spilles av, uansett enhet. Og så lages det et avansert lysscript, slik at Philips Hue-lyset ikke bare reagerer på takten, men også sjangeren og stemningen.

Les også Nå blir det enklere å styre Philips Hue Signify har lansert fjerde generasjon av appen som styrer den smarte Philips Hue-belysningen.

I Philips Hue-appens nye fane “Synkroniser” vil man kunne justere lysstyrke, intensitet og fargepaletten på lysene etter eget ønske.

Philips Hue + Spotify-integrasjonen rulles ut globalt fra 1. september 2021 som “early access” til brukere av versjon 4 av Philips Hue-appen. Fra oktober 2021 vil funksjonen være en permanent del av Philips Hue.

Philips Hue filamentpærer med E27-kontakt fås nå også i White ambiance, som gjør det mulig å bytte mellom varmt og kaldt lys hvitt lys. (Foto: Signify)

Lamper og pærer

Blant de mange produktnyhetene, er at alle Philips Hue filamentpærer med E27-kontakt nå også fås i White ambiance, som gjør det mulig å bytte mellom varmt og kaldt hvitt lys. Disse smarte LED-pærene, som ligner gammeldagse glødepærer, kan lyse med blåtonet/kaldt lys, når man skal konsentrere seg, men kan nå også dempes til gyldne toner.

Dessuten er de ikoniske Philips Hue-pærene på tvers av porteføljene White, White ambiance og White and color ambiance nå også tilgjengelige i 1100 og 1600 lumen (tilsvarende til en 75 W og en 100 W pære).

En helt ny lampe er Philips Hue Surimu takpanel, som monteres i taket og fås i både et rektangulært og firkantet design. De nye Surimu-panelene kan til forskjell fra de eksisterende Philips Hue Aurelle-panele lyse i alle farger.

Philips Hue Enrave taklampe fås i svart eller hvit og kan gi et varmt til kaldt hvitt lys i stua, soverommet eller kjøkkenet. (Foto: Signify)

Philips Hue Enrave taklampe fås i svart eller hvit og kan gi et varmt til kaldt hvitt lys i stua, soverommet eller kjøkkenet. Enrave fås også som en pendel, som skinner et kraftig lys ned til et spisebord eller en kjøkkenøy.

Senere på året lanseres Philips Hue Infuse taklampen, som gir hvitt og farget lys med mykt indirekte lys fra taket.

Nytt er også Philips Hue Xamento spotter som har et minimalistisk design i krom og kan lyse i alle verdens farger, mens Philips Hue Devere taklampen kan lyse i varme og kalde nyanser av hvit.

Sortimentet av baderomslamper fra Philips Hue utvides ytterligere senere på året med Philips Hue Xamento taklampen, som også gir hvitt og farget lys. (Foto: Signify)

Sortimentet av baderomslamper fra Philips Hue utvides ytterligere senere på året med Philips Hue Xamento taklampen, som også gir hvitt og farget lys

De mange nye produktene blir tilgjengelige i løpet av september og oktober i år.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Roborock Qrevo S renser seg selv

Smartlås fra Aqara som er lett å installere

Autentisk pizza på mindre plass

Bertazzoni tar patent på Air-Tec

Smarte produkter til hjemmets firbeinte venner

Kjøle-/fryseskap med 438 fargekombinasjoner

Sov bedre med Philips Hue

Fargerik musikk fra Wiz

Husqvarnas robotgressklipper får solcellelading

Denne airfryeren er en dobbeldekker

Enklere hverdag med Yales smarte kodehåndtak

Budsjettvennlig airfryer med vindu

Scroll to Top