Nyhet

Ny Philips Hue app

Signify har lansert fjerde generasjon av appen som styrer den smarte Philips Hue-belysningen.
forfatter

Ifølge produsenten skal den nye appen gi en mer intuitiv brukeropplevelse. Unden Hjem-fanen kan man nå se alle lyskildene sine og scener på én gang med rutevisning, som gjør det mulig å raskt kunne styre lyskilder og oppsatte scener, uten å måtte navigere mellom forskjellige faner.

Hjem-fanen inneholder videre et Hue scenegalleri som skal gjøre det enkelt å få en forhåndsvisning av utvalget av Philips Hue scener, som er spesialdesignet av Philip Hue sine belysningseksperter.

(Foto: Signify)

Et annet tillegg til samme fane er muligheten for å raskt kunne bytte mellom flere Hue Bridges. Hvis man har flere hjem i den samme appen eller separate Hue Bridges for forskjellige deler av hjemmet, så vil man nå kunne styre lyset raskere enn før, lover Signify.

Få tilgang til en rekke utvidede alternativer for automatisering

I den nye appen trenger man ikke lenger å sette opp Rutiner, men heller Automatiseringer. Den tidligere fanen Rutiner er erstattet av den nye fanen Automatisering, som tilbyr mer avanserte muligheter for tilpasning, og gjør det enklere å sette sitt personlige preg på belysningen.

(Foto: Signify)

En annen ny funksjon er Geo-fencing for flere brukere. Når man man bruker en «Kommer hjem»- eller «Forlater hjemmet»-automatisering vil Hue-appen så sjekke om det er andre hjemme før automatisering starter. Slik at de andre i huset som også bruker appen og fortsatt er hjemme ikke blir etterlatt i mørket.

Tilgjengelighet

Den nye Philips Hue appen kan lastes ned fra App Store og Google Play Store fra i dag.

I tillegg vil appen også bli oppdatert automatisk for nåværende brukere av Philips Hue i løpet av uken etter lansering.

Når du åpner den nye appen for første gang vil du bli guidet gjennom overføringen av dine eksisterende innstillinger for scener og rutiner til den oppdaterte appen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.