Nyhet

Liebherrs nyeste GrandCru-nyhet for vinentusiaster

Den velkjente tyske produsenten av kjøle- og fyrseløsninger, Liebherr, har presentert sitt nyeste tilskudd til GrandCru-serien: WPbli5231 - et nytt vinoppbevaringsskap med plass til 229 vinflasker.

Skrevet av / 12.07.23 - 16:00
Liebherrs nyeste GrandCru-nyhet for vinentusiaster

Med fokus på stabilitet, fuktkontroll, UV-beskyttelse, luktforebygging og støtabsorbering skal Liebherrs GrandCru vinskap sørge for at hver flaske beholder sin unike og autentiske smak, akkurat som i en tradisjonell vinkjeller.

Skapene fås i to versjoner: GrandCru og GrandCru Selection, begge med svart eksteriør. Innvendig har de en kombinasjon av justerbare trehyller og grafittgrå bakplater i metall eller rustfritt stål.

Les også Kjøl og frys med franske dører og vinskap I fjor lanserte Siemens french door-kjøl/frys, og nå har de tatt et steg videre og lansert en modell med innebygd vinkjøleskap.

GrandCru vinskapet bruker lavvibrerende kompressorer, og for modellen med glassdører er det montert trippelbelagt anti-UV-glass for å beskytte flaskene mot skadelige lysstråler, opplyser selskapet, som også forteller at TempProtect Plus er utstyrt med to sensorer som kontinuerlig måler og kontrollerer temperaturen. Det elektroniske kontrollsystemet skal sørge for at temperaturen holdes nøyaktig mellom +5 °C og +20 °C, og den justeres via en touchskjerm.

Vinskapets innstillinger justeres via touchskjermen. Foto: Liebherr

Luftfuktigheten er viktig

I tillegg til vibrasjon, lys og temperaturkontroll er luftfuktigheten også en viktig faktor ved vinlagring. Den bidrar til at korken holder seg intakt, slik at vinens forsegling og kvalitet bevares over tid. Liebherrs HumiditySelect-funksjon gjør det mulig å stille inn luftfuktigheten på to ulike nivåer, slik at skapene kan avfukte eller fukte etter behov.

GrandCru Selection-modellene er også utstyrt med HumidityControl, som gir enda mer presise fuktighetsinnstillinger innenfor et område på 50 % til 80 % RF, med kontinuerlig måling av luftfuktigheten. Enheten varsler brukeren hvis luftfuktigheten faller under 50 % RF. For å sikre at vinen ikke påvirkes av uønsket lukt, bør det aktive kullfilteret i vinskapet skiftes ut hver sjette måned.

Pris og tilgjengelighet

Liebherr GrandCru-serien består nå av i alt 12 modeller, med kapasitet til lagringskapasitet fra 12 til 324 vinflasker. WPbli5231, som rommer 229 vinflasker og måler 188,4 x 59,7 x 76,3 cm, er tilgjengelig nå og koster 33.999 kroner.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • LB+ Total i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 Mnd
    Kun 149,- mnd

    Du sparer 288 ,-

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Bedre og billigere sikkerhetskameraer

Siemens temperaturstyrte platetopper

Miele Aerium fresher opp klærne dine!

Smart hjem med finsk teknologi

Slutt for Meet på Google Nest

Nespresso lanserer Vertuo Creatista

Scroll to Top