Nyhet

Siemens french door-kjøleskap og fryser med vinkjøler

I fjor lanserte Siemens french door-kjøl/frys, og nå har de tatt et steg videre og lansert en modell med innebygd vinkjøleskap.

Skrevet av / 02.07.23 - 11:42
Siemens french door-kjøleskap og fryser med vinkjøler

Siemens iQ700 french door kjøl- og fryseskap har et innebygd vinskap med glassfront, og vinkjøleskapet lyser automatisk opp når du nærmer deg det.

Kjøleskapet rommer 401 liter og fryseren 171 liter, og vinskapet rommer opptil 17 flasker fordelt på to nivåer – flaskene hviler på eikehyller, og du kan velge mellom fem ulike temperaturer (vinkjøleskapet har én sone, så hvis du for eksempel oppbevarer både hvitvin og rødvin, så må du velge samme temperatur for begge).

Kjøleskapets opplyste bakvegg er laget av glass og sprer lyset i hele kjøleskapet. MultiAirflow-systemet sirkulerer luften jevnt i kjøledelen for å holde en konstant temperatur på alle nivåer, forteller Siemens.

Siemens iQ700 kjøl/frys med french door og vinskap (KF96RSBEA) er 183 cm høyt, 90,5 cm bredt og 61 cm dypt – og veier 173 kg. Det er utstyrt med noFrost, slik at man slipper å avrime fryseren, og det kan styres via Home Connect-appen. Strømforbruket er oppgitt til 320 kWh/år, støynivået til 39 dB(A) og merket med energiklasse E.

Siemens iQ700 kjøle- og fryseskap med fransk dør og vinkjøleskap. Foto: Siemens

Pris og tilgjengelighet

Siemens iQ700 KF96RSBEA er tilgjengelig nå i svart metall, og prisen er på 59.900 kroner.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Kjøle- og fryseskap i større format

Fargerik espressomaskin fra Smeg

Bedre og billigere sikkerhetskameraer

Siemens temperaturstyrte platetopper

Miele Aerium fresher opp klærne dine!

Smart hjem med finsk teknologi

Scroll to Top