Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Snart lanseres LGs vasketårn i Norden

LG WashTower er en kombinert vaskemaskin og tørketrommel med separate tromler, altså i prinsippet to produkter plassert oppå hverandre i stedet for to funksjoner i en trommel.

Skrevet av / 13.06.23 - 16:33
Snart lanseres LGs vasketårn i Norden

Vaskerommet ender ofte opp som det bortglemte rommet i hjemmet, der både reine og skitne klær ligger i hauger og skapene er overfylt med vaskemidler og rengjøringsprodukter, forteller LG, som mener at det er lett å organisere og skape et harmonisk vaskerom.

Smarte løsninger kan forenkle og redusere tiden brukt på vaskerommet, sier selskapet, og forklarer at maskiner med tidsinnstilte programmer forenkler tidsplanleggingen og gjør det lettere å vaske når det passer, og med sensorer som optimaliserer vaskesyklusen trenger man ikke å bekymre seg for valg av vaskemodus, da maskinen løser dette selv.

LGs nye WashTower plasserer tørketrommelen oppå vaskemaskinen med et felles, integrert display for å frigjøre plass.

Smarte funksjoner og løsninger er viktige for å gjøre vaskingen til en mindre slitsom aktivitet. Vår nyhet WashTower har funksjoner som gjør hverdagens puslespill enklere, Smart Pairing, som automatisk overfører vaskemaskinens brukte vaskeprogram til tørketrommelens tørkeprogram, og TurboWash, et program som vasker tøyet på bare 39 minutter. WashTowers brukervennlige display er plassert mellom de to maskinene, som gir bedre ergonomi, og WashTowers stablede høyde gjør den perfekt for vaskerom med plassmangel,” sier Mats Haglund, produktspesialist for hvitevarer hos LG Nordic.

Hele skittentøyskurven i én vask

For store familier er stor kapasitet i både vaskemaskin og tørketrommel en nødvendighet for å spare tid og energi. LG WashTower ble først presentert på IFA i Berlin i september 2022, og da med en kapasitet på 13 kg vask og 10 kg tørk, og i oktober i fjor ble det bekreftet at produktet skulle lanseres i Norden i 2023. Og WashTower er nå bekrefet til i Norden i august i år, og spesifikasjonene er justert til 12 kg vask og 10 kg tørk – produktet heter nå LG WashTower Compact…

WashTower har de to beste energiklassifiseringene for vaskemaskin og tørketrommel, med hhv. A og A+++, og ved hjelp av AI DDTM (Artificial Intelligence Direct Drive) kan vaskemaskinen ikke bare identifisere tøyets vekt, men også tekstilets egenskaper, og deretter bruke det mest hensiktsmessige vaskemønsteret for hver vask, sier LG og forklarer at dette behandler tøyet mer skånsomt for å bevare tekstiler og farger så lenge som mulig. Og med Smart Pairing-funksjonen synkroniserer tørketrommelen innstillingene sine med programmet fra vaskemaskinen.

Pris og tilgjengelighet

LG WashTower Compact lanseres i august 2023 hos Elkjøp, og prisen blir på 29.999 kroner.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.
Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Kjøle-/fryseskap med 438 fargekombinasjoner

Sov bedre med Philips Hue

Fargerik musikk fra Wiz

Husqvarnas robotgressklipper får solcellelading

Denne airfryeren er en dobbeldekker

Enklere hverdag med Yales smarte kodehåndtak

Budsjettvennlig airfryer med vindu

Plassbesparende kjøleskap og frysere fra Miele

Videreutviklet espressomaskin

Styr terrassedøren via Matter

Webers flaggskipgriller blir smarte

Pizzaovn med roterende stein

Scroll to Top