Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

LGs nye kjøle-/fryseskap setter farge på hverdagen

LG lanserer InstaView med MoodUP, et kombinert kjøle-/fryseskap der du kan justere fargen på frysedøren og LED-belysningen inne i kjøleskapet som har en glassdør.

Skrevet av / 19.06.24 - 21:27
LGs nye kjøle-/fryseskap setter farge på hverdagen

Brukerne kan velge mellom en rekke forhåndsinnstilte fargemoduser, fra totalt 438 fargekombinasjoner, som alle styres via LG ThinQ-appen. Kjøleskapet har også et LCD-panel på toppen, som for eksempel kan brukes til å skrive personlige meldinger, vise bilder eller motta påminnelser.

I tillegg til at kjøleskapet kan skifte farge, har det også en innebygd Bluetooth-høyttaler som kan spille musikk fra strømmetjenester, og med Party Mode-funksjonen i ThinQ-appen kan fargen på MoodUP-panelet skifte i takt med musikken.

Trykk to ganger

InstaView betyr at du kan se hva som er inni kjøleskapet uten å åpne døren, bare trykk to ganger på vinduet, så lyser det opp og blir gjennomsiktig.

Kjøleskapet er utstyrt med LinearCooling som kontrollerer temperaturvariasjoner innenfor ±0,5°, og FreshConverter er en separat skuff i kjøleskapet som er spesielt utviklet for å holde kjøtt, fisk og grønnsaker friske lenger, sier LG.

LG InstaView med MoodUP har et volum på 352 liter (242 liter kjøleskap pluss 110 liter fryser) og måler 595 x 1870 x 684 mm (B x H x D). Energiklasse D (216 kWh/år).

LG lanserer også en litt enklere modell, kalt InstaView med fargejustering, som har lignende spesifikasjoner, men mangler MoodUP (frysedøren er alltid svart) og høyttalere. Den har energiklasse C (172 kWh/år).

Pris og tilgjengelighet

LGs InstaView kjøle-/fryseskap med MoodUP (GBG719MDNN) lanseres i uke 27 og koster 24 999 kr.

Les også Bosch Flex Cool & Freeze Bosch har lansert et frittstående kjøle-/fryseskap med en kapasitet på 526 liter, hvor man på fire timer kan forvandle fryseren til et kjøleskap.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Roborock Qrevo S renser seg selv

Smartlås fra Aqara som er lett å installere

Autentisk pizza på mindre plass

Bertazzoni tar patent på Air-Tec

Smarte produkter til hjemmets firbeinte venner

Kjøle-/fryseskap med 438 fargekombinasjoner

Sov bedre med Philips Hue

Fargerik musikk fra Wiz

Husqvarnas robotgressklipper får solcellelading

Denne airfryeren er en dobbeldekker

Enklere hverdag med Yales smarte kodehåndtak

Budsjettvennlig airfryer med vindu

Scroll to Top