Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Siemens integrerte kjøle- og fryseskap i størrelse XL og XXL

De siste årene har de frittstående kjøle- og fryseskapene vokst i størrelse, sier Siemens, som nå lanserer integrerte kjøle- og fryseskap i større volum.

Skrevet av / 01.10.23 - 09:00
Siemens integrerte kjøle- og fryseskap i størrelse XL og XXL

To tydelige trender som har økt etterspørselen etter større kjøleskap er storhandel og mer fersk frukt og grønt hjemme, mener Siemens, som nå lanserer kombinerte kjøle- og fryseskap med en høyde på 193,5 cm (i stedet for standard 178 cm) for montering i en nisje som er enten 75 eller 55 cm bred.

XXL-modellen er 70,8 cm bred og har 45 prosent mer volum enn et standardskap, mens XL-modellen i standardbredden 55 cm har 11 prosent mer volum enn et standardskap, ifølge Siemens.

Vi er stolte over å kunne lansere de nye XL- og XXL-innbyggingsproduktene i Nord-Europa allerede nå (1/9 – 2023). Vi har samarbeidet med flere kjøkkenprodusenter som i dag kan tilby en passende innbyggingsløsning for større hvitevarer. Vi anbefaler at alle som ønsker det nye Siemens XXL med større volum innebygd i sitt nye kjøkken, tar kontakt med kjøkkenforhandleren for å se på mulighetene», sier Johannes Rogert, produktsjef i Siemens Household Appliances.

Siemens opplyser at de nye kjøle- og fryseskapene har romslige skuffer for frukt og grønnsaker, et hyperFresh-system med justerbar luftfuktighet og et separat rom med en temperatur nær 0 °C for å holde fisk og kjøtt friskt lenger. Frysedelen har noFrost (automatisk avriming), og XXL iQ500-serien har freezerLight, som lyser opp frysedelen for bedre oversikt.

Pris og tilgjengelighet

XXL-kjøleskapet KB96NSDD0 (energiklasse D) er en del av iQ500-serien og har 284 liter kjøleskap og 98 liter fryser. Prisen ligger på rundt 28.000 kr.

XL-kjøleskapene KI96NSFD0 (energiklasse D), KI96NVFD0 (energiklasse D) og KI96NNSE0 (energiklasse E) er en del av iQ300-serien og har 215 liter kjøleskap og 75 liter fryser. Prisen ligger på rundt 19.000 kr.

Les også Banebrytende kjøl- og fryseskap fra Electrolux I høst lanserer Electrolux et nytt kjøle- og fryseskap med Cooling 360°-teknologi og innervegger fremstilt av 70 % resirkulert plast.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Ny Matter-sikkerhetsstandard for det smarte hjem

LG utvider sin premium-serie

Lover kaffe med baristakvalitet

Scroll to Top