Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Siemens integrerte kjøle- og fryseskap i størrelse XL og XXL

De siste årene har de frittstående kjøle- og fryseskapene vokst i størrelse, sier Siemens, som nå lanserer integrerte kjøle- og fryseskap i større volum.

Skrevet av / 01.10.23 - 09:00
Siemens integrerte kjøle- og fryseskap i størrelse XL og XXL

To tydelige trender som har økt etterspørselen etter større kjøleskap er storhandel og mer fersk frukt og grønt hjemme, mener Siemens, som nå lanserer kombinerte kjøle- og fryseskap med en høyde på 193,5 cm (i stedet for standard 178 cm) for montering i en nisje som er enten 75 eller 55 cm bred.

XXL-modellen er 70,8 cm bred og har 45 prosent mer volum enn et standardskap, mens XL-modellen i standardbredden 55 cm har 11 prosent mer volum enn et standardskap, ifølge Siemens.

Vi er stolte over å kunne lansere de nye XL- og XXL-innbyggingsproduktene i Nord-Europa allerede nå (1/9 – 2023). Vi har samarbeidet med flere kjøkkenprodusenter som i dag kan tilby en passende innbyggingsløsning for større hvitevarer. Vi anbefaler at alle som ønsker det nye Siemens XXL med større volum innebygd i sitt nye kjøkken, tar kontakt med kjøkkenforhandleren for å se på mulighetene», sier Johannes Rogert, produktsjef i Siemens Household Appliances.

Siemens opplyser at de nye kjøle- og fryseskapene har romslige skuffer for frukt og grønnsaker, et hyperFresh-system med justerbar luftfuktighet og et separat rom med en temperatur nær 0 °C for å holde fisk og kjøtt friskt lenger. Frysedelen har noFrost (automatisk avriming), og XXL iQ500-serien har freezerLight, som lyser opp frysedelen for bedre oversikt.

Pris og tilgjengelighet

XXL-kjøleskapet KB96NSDD0 (energiklasse D) er en del av iQ500-serien og har 284 liter kjøleskap og 98 liter fryser. Prisen ligger på rundt 28.000 kr.

XL-kjøleskapene KI96NSFD0 (energiklasse D), KI96NVFD0 (energiklasse D) og KI96NNSE0 (energiklasse E) er en del av iQ300-serien og har 215 liter kjøleskap og 75 liter fryser. Prisen ligger på rundt 19.000 kr.

Les også Banebrytende kjøl- og fryseskap fra Electrolux I høst lanserer Electrolux et nytt kjøle- og fryseskap med Cooling 360°-teknologi og innervegger fremstilt av 70 % resirkulert plast.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top