Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

KitchenAid lanserer batteridrevet kjøkkenutstyr

KitchenAid lanserer nå et batteridrevet system kalt KitchenAid Go, som består av seks batteridrevne kjøkkenredskaper som alle bruker samme batteri.

Skrevet av / 03.05.24 - 12:00
KitchenAid lanserer batteridrevet kjøkkenutstyr

Den nye trådløse KitchenAid Go-serien består av seks ulike kjøkkenprodukter som alle kan bruke det samme utskiftbare batteriet, akkurat slik vi kjenner det fra de fleste produsenter av håndverktøy.

KitchenAid sier at målgruppen er de som har små kjøkken, liker å lage mat på balkongen/terrassen, i fritidsboligen eller i båten – eller som selv ønsker å bestemme når de vil bruke strømnettet.

Serien består av en elektrisk visp, hakker, stavmikser, blender, kaffekvern og håndstøvsuger, samt et oppladbart 12V-batteri, som lades via USB og gir opptil 20 minutters driftstid (avhengig av produkt og bruk).

KitchenAid-Go_blender KitchenAid-Go_elvisp KitchenAid-Go_hackare KitchenAid-Go_handdammsugare KitchenAid-Go_kaffekvarn KitchenAid-Go_stavmixer
<
>
KitchenAid Go håndholdt støvsuger. Foto: KitchenAid

Pris og tilgjengelighet

Alle produktene i KitchenAid Go-serien er tilgjengelige nå, og selges enkeltvis. Prisen per produkt er 1.799 kroner med batteri og 1.599 kroner uten batteri, og et batteri koster 795 kroner.

Les også Stavmiksere som kutter ledningen Til de som synes en stavmikser med ledning er langt fra nyskapende, finnes det en rekke trådløse modeller å velge mellom, for eksempel fra KitchenAid og Bamix.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pizzaovn med roterende stein

Doble kurver byr på flere muligheter

Tilkoblet ølbrygger for det smarte hjemmet

Robotgressklipper med sylinder

Tado oppgradert til nyeste standard

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Scroll to Top