Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

IFA 2023: Panasonic kaster seg på Airfryer-toget

Nå føyer Panasonic seg inn i rekken av merker som tilbyr Airfryers i Norden, og deres modeller kan også dampe mat.

Skrevet av / 30.08.23 - 13:50
IFA 2023: Panasonic kaster seg på Airfryer-toget

Panasonic utvider sin familie av kjøkkenapparater med to Airfryers, NF-CC600 og NF-CC500, og tilbyr sine europeiske kunder nye muligheter for sunn matlaging.

Airfryers fungerer som små ovner og har potensial til å redusere energiforbruket og tilberedningstiden på grunn av mindre kapasitet sammenlignet med en vanlig ovn, og de produserer sprø mat med mindre olje, noe som er sunt.

Panasonics Airfryers har en innebygd vanntank som gjør det mulig å tilsette damp under stekeprosessen for å forbedre sprøheten og bidra til å holde på fuktigheten i maten.

Panasonics kommende Airfryers NF-CC500 (til venstre) og NF-CC600. Foto: Panasonic

Begge modellene er på 1 400 W og har over- og undervarme, et vindu og et innvendig lys som gjør det mulig å se maten under tilberedningen, og en LED-berøringsskjerm med ikoner for raskt valg av ulike retter. Tilberedningstiden varierer mellom 1-60 minutter, og temperaturen kan stilles inn mellom 80-200 °C.

NF-CC600 (26,7 x 35,7 x 35,5 cm) har en kapasitet på 6 liter og veier 5,4 kg, mens NF-CC500 (26,5 x 36,0 x 32,8 cm) har en kapasitet på 5 liter og veier 4,8 kg. Begge modellene forventes å være tilgjengelige våren 2024.

Les også Philips' nye Airfryer-flaggskip Den smarteste og mest effektive Philips Airfryer til dato, med tre ulike lufthastigheter, automatiske matlagingsprogrammer og NutriU-appen.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Robotgressklipper med sylinder

Tado oppgradert til nyeste standard

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Scroll to Top