Nyhet

Philips’ nye Airfryer er en oppkoblet toppmodell

Den smarteste og mest effektive Philips Airfryer til dato, med tre ulike lufthastigheter, automatiske matlagingsprogrammer og NutriU-appen.

Skrevet av / 09.06.23 - 10:30
Philips’ nye Airfryer er en oppkoblet toppmodell

Versuni, tidligere kjent som Philips Domestic Appliances, lanserer nå Philips Airfryer Combi 7000 Series XXL Connected – HD9980/90. Den nye Airfryeren gjenkjenner og tilpasser automatisk matlagingen til brukerens preferanser. Den har Rapid CombiAir-tilberedningsteknologi som ved hjelp av høye, lave og dynamiske luftstrømmer muliggjør opptil 22 matlagingsfunksjoner, inkludert fritering, grilling, steking, baking, braisering, sous-vide, slow cooking, tørking og tining.

Den nye Airfryeren har et integrert steketermometer som sørger for at maten aldri blir under- eller overstekt. De automatiske tilberedningsprogrammene forenkler matlagingen gjennom læring og tilpasning, og tilkoblingen til NutriU-appen inspirerer til oppskrifter og leder deg gjennom matlagingen.

I 2010 lanserte vi den første Airfryeren noensinne. Og siden da har vi fortsatt å utvikle denne fantastiske oppfinnelsen, og nå kan vi stolt presentere vårt nyeste produkt, Philips Airfryer Combi. Maten fra vår Airfryer tilberedes perfekt, raskt og enkelt, takket være digital teknologi og støtte fra den tilkoblede NutriU-appen. Den er den perfekte hjelperen på kjøkkenet ettersom den bruker ulike luftstrømmer for optimalt resultat, har et integrert steketermometer og et automatisk tilberedningsprogram. Hos Versuni mener vi at hjemmet er mer enn et hus, og digitale innovasjoner som dette er med på å forme fremtidens hjem – Henk S. de Jong, administrerende direktør i Versuni.

Philips Airfryer Combi 7000 Series XXL Connected med NutriU-appen. Foto: Versuni

Forenklet matlaging

Versuni forteller at den nye Airfryeren er en intelligent enhet, og at jo mer den brukes, desto mer lærer den om brukernes matlagingspreferanser. Over tid vil alle Philips Airfryers lære av brukerne sine, og disse dataene brukes til å forbedre innstillingene for matlaging via automatiske oppdateringer av apparatene.

Enheten er designet for å lage mat til mer enn 7 personer, og har en XXL-kapasitet på 2 kg/8,3 L. Versuni hevder at Philips Airfryer bruker opptil 60 prosent mindre energi enn en tradisjonell stekeovn, og at Philips Airfryer Combi også er opptil 1,5 ganger raskere.

NutriU-appen tilbyr mer enn 500 oppskrifter fra kokker og andre NutriU-brukere over hele verden, og oppskriftene er beskrevet trinn for trinn for å gjøre matlagingen så enkel som mulig.

Pris og tilgjengelighet

Philips Airfryer Combi 7000 Series XXL Connected – HD9980/90 er tilgjengelig nå og koster 5.999 kroner.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Fargerik espressomaskin fra Smeg

Bedre og billigere sikkerhetskameraer

Siemens temperaturstyrte platetopper

Miele Aerium fresher opp klærne dine!

Smart hjem med finsk teknologi

Slutt for Meet på Google Nest

Scroll to Top