Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

IFA 2023: Masser av helseprodukter med smarte apper

Beurer viser frem et bredt utvalg av oppkoblede dingser for velvære og helsediagnostikk.

Skrevet av / 04.09.23 - 16:21
IFA 2023: Masser av helseprodukter med smarte apper

Smarte helsemålere har blitt en stor trend, og et av selskapene med det største og bredeste utvalget er Beurer. Vi har tidligere testet termometre, oksygenmålere og vekter med gode resultater fra produsenten.

Les også Rett på og tydelig Deltakeren fra Beurer er alene i testen om å ha fysiske knapper, noe som gjør at man som bruker faktisk ikke er bundet til en app. Bra start!

På messen ble det demonstrert at Beurer-appen også kan brukes sammen med blodsukkermålere, blodtrykksmålere, EKG-målere og til og med en måler som sørger for at du drikker nok.

Foto: Jonas Ekelund (L&B Home)

Men det smarteste var faktisk en ny funksjon for alle som allerede har kjøpt en blodtrykksmåler, men som ikke er tilkoblet. Det er litt tungvint å taste inn resultatene i appen hver gang, slik at man får en historikk over blodtrykket. Med den nye OCR-funksjonen leses verdiene av fra en skjerm ved hjelp av mobilkameraet. Så vidt vi kunne se, fungerte det utmerket!

Vi så også et par luftrensere som vi dessverre ikke fikk med i vår siste store sammenlignende test. Men det kommer flere muligheter.

Foto: Jonas Ekelund (L&B Home)

Andre, riktignok ikke oppkoblede, men likevel smarte dingser var en myggbit-healer som vi skrev om i sommer. De som var på stedet og prøvde den selv, forsikret oss om at den fungerte. Og de viste frem en måler som hjelper til med hjerte- og lungeredning, ved å vise at du holder et fornuftig tempo, men fremfor alt at du presser hardt nok. Feilen de fleste gjør, er at de ikke presser hardt nok.

Foto: Jonas Ekelund (L&B Home)

Vi likte også Beurers massasjeseter og -puter, for de er faktisk så fine at man ikke trenger å gjemme dem bort mellom bruk.

Foto: Jonas Ekelund (L&B Home)
Les også Slutt på kløende myggstikk Hvis du ikke kommer deg vekk fra myggen i ferien, kan disse produktene gi deg etterlengtet lindring.
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Doble kurver byr på flere muligheter

Tilkoblet ølbrygger for det smarte hjemmet

Robotgressklipper med sylinder

Tado oppgradert til nyeste standard

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Scroll to Top