Nyhet

Beurer Insect Bite Healer lindrer kløe og hevelse

Hvis du ikke kommer deg vekk fra myggen i ferien, kan disse produktene gi deg etterlengtet lindring.

Skrevet av / 13.06.23 - 17:30
Beurer Insect Bite Healer lindrer kløe og hevelse

Uansett hvor mye vi gleder oss til sommeren, er det flere irriterende ting som fort kan ødelegge hyggelig kveld. En av dem er at hvis man ferierer i nærheten av myrområder, så er ikke mygg og knott til å unngå. Ingenting er verre for nattesøvnen enn et kløende bitt, og hvis man i tillegg er allergisk, kan det føre til skikkelig ubehagelige reaksjoner.

Det mener Beurer at de kan lindre med sine nye Insect Bite Healer-enheter. De har en keramisk varmeplate som raskt varmes opp og som legges på bittet. Siden verken kjemikalier eller medisiner er involvert, skal de være trygge å bruke selv for sensitive personer, inkludert gravide.

br90-main-product-side-left-v01c-beurer BR60-Long br10-main-product-on-v02-beurer-scaled
<
>
Beurer Insect Bite Healer BR10 (Foto: Beurer)

Beurer forteller ikke selv hvordan eller hvorfor dette fungerer. Men ut ifra det vi har funnet på nettet, skal varmen kunne deaktivere kløende stoffer, antikoagulanter og proteiner som insekter sprøyter inn i såret. Dette ligner på det gamle kjerringrådet hvor man holder en varm skje mot bittet. Man må være rask slik at kroppen ikke rekker å produsere histaminer for å forsvare seg, noe som forårsaker kløe.

I Insect Bite Healer-serien finnes det tre modeller. BR 10 er en enklere, men mer bærbar modell som man alltid kan ha med seg ut i skogen. BR 60 og BR 90 har justerbar behandlingstid, og sistnevnte har også en lampe slik at man kan bruke den i mørket.

Det har ikke dukket opp veildedende priser ennå, men ifølge Prisjakt ser det ut til at de koster rundt 200-300 kroner.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Fargerik espressomaskin fra Smeg

Bedre og billigere sikkerhetskameraer

Siemens temperaturstyrte platetopper

Miele Aerium fresher opp klærne dine!

Smart hjem med finsk teknologi

Slutt for Meet på Google Nest

Scroll to Top