Nyhet

IFA 2023: Klimaeffektive og smarte hjem hos LG

Oppdaterte smarte hvitevarer og det grønne skiftet på LGs stand på IFA.

Skrevet av / 02.09.23 - 13:01
IFA 2023: Klimaeffektive og smarte hjem hos LG

LG Electronics’ stand var et typisk eksempel på en av de store trendene på IFA-messen: energisparing og resirkulering. Der de tidligere år har hatt hele vegger med gigantiske TV-skjermer, hadde de i år to (!) TV-er, flaggskipet og den bærbare koffert-TV-en. Resten av standen handlet om smarte hvitevarer og det grønne skiftet.

 

IMG_6737-scaled IMG_6735-scaled
<
>
Foto: Jonas Ekelund (L&B Home)

Nylig skrev vi om LGs supersmarte andregenerasjons Signature-modell av en kombinerte vaskemaskin/tørketrommel. Nå fikk vi se den i virkeligheten, og det var ikke uten at vi ble litt spente. Den har fortsatt den smarte minivaskemaskinen i skuffen under, som er perfekt når du raskt skal vaske noen få plagg.

Foto: Jonas Ekelund (L&B Home)

I tillegg ble det oppdaterte kjøle- og fryseskapet Signature vist frem. Det har nå InstaView (slik at du kan se hva som er inni uten å åpne døren) på begge dørene. Automatisk døråpning, ismaskin og tilkobling til LG ThinQ UP-appen, selvfølgelig.

IMG_6742-scaled IMG_6741-scaled
<
>
Foto: Jonas Ekelund (L&B Home)

Hvis du har det ovennevnte, må du selvfølgelig også ha et tilkoblet vinkjøleskap. LG Signature Wine Cellar har både temperatur- og fuktighetskontroll i tre soner og er vibrasjonsfri. Pluss to kjøle- og fryseskuffer for andre drikkevarer og tilbehør. Og tilkoblingsmuligheter, selvfølgelig.

Foto: Jonas Ekelund (L&B Home)

Det vi ikke var klar over, var at mange av LGs hvitevarer faktisk har tilbehør som gjør dem enklere å bruke hvis du har ulike typer funksjonsnedsettelser.

Foto: Jonas Ekelund (L&B Home)

LGs nye vask/tørk med 25 kg kapasitet

LG har presentert sitt nyeste tilskudd til den andre generasjonen av LG Signature-serien, en kombinert vaskemaskin og tørketrommel med en vaskekapasitet på hele 25 kg og en tørkekapasitet på 13 kg.

Les videre
Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Fargerik espressomaskin fra Smeg

Bedre og billigere sikkerhetskameraer

Siemens temperaturstyrte platetopper

Miele Aerium fresher opp klærne dine!

Smart hjem med finsk teknologi

Slutt for Meet på Google Nest

Scroll to Top