Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Grill året rundt – med MultiGrill

Med Brauns nye MultiGrill-serie kan du nyte grillmat året rundt

Skrevet av / 22.11.23 - 09:00
Grill året rundt – med MultiGrill

Brauns MultiGrill-serie består av tre bordgriller – MultiGrill 7, MultiGrill 9 og MultiGrill 9 Pro. Bordgrillene har et kompakt design, til tross for store grillflater som gjør det mulig å lage mat for opptil åtte personer samtidig, sier Braun, og legger til at takket være innebygde varmeelementer overføres varmen direkte til platene for raskere og mer presis tilberedning.

MultiGrill gjør det mulig å utforske matlaging og slippe kreativiteten løs på kjøkkenet på en enkel måte. Den høye temperaturen, kombinert med de praktiske grillplatene som tåler oppvaskmaskin, gir gode resultater uten problemer. Det er også det perfekte kjøkkenredskapet for de som elsker å grille – men opplever at været ofte setter en stopper for grillmiddagene», sier Marie Andersson, Brand Manager hos Braun Household.

Konstruksjonen med to separate termostater gjør det mulig å tilberede retter med ulike temperaturer samtidig, for eksempel asparges og kjøtt, og du kan velge mellom tre tilberedningsmoduser – kontakt, ovn eller åpen.

MultiGrill 9 og MultiGrill 9 Pro har grillflater som skal holde til opptil åtte personer, mens MultiGrill 7 er litt mindre og skal passe til matlaging for opptil seks personer.

1_Braun-MultiGrill9Pro 2_Braun-MultiGrill9
<
>
Braun MultiGrill 9 Pro. Foto: Braun

Pris og tilgjengelighet

Braun MultiGrill-serien består av tre modeller – 7, 9 og 9 Pro – og er tilgjengelig i seks ulike varianter, med priser fra 1 659 kroner til 4 399 kroner.

Les også Du er en bedre kokk enn denne bordgrillen Hvis du har vanskeligheter med å steke en perfekt biff, tilbyr OBH Nordica Optigrill+ en enkel løsning. Men kanskje du er bedre tjent med bare å øve deg.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Ny Matter-sikkerhetsstandard for det smarte hjem

LG utvider sin premium-serie

Scroll to Top