Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Google Nest Hub får etterlengtet oppdatering

Google Nest Hub får oppdatert programvare med en rekke smarte funksjoner

Skrevet av / 29.08.23 - 15:50
Google Nest Hub får etterlengtet oppdatering

Det har ikke skjedd mye med smarte skjermer basert på Googles programvare de siste årene. Og der en god stund siden andre produsenter enn Google har vært på markedet med denne type produkt. Men i år lanserte Google et nytt nettbrett med høytallerdocking, som gjorde det om til en smartskjerm. Det er også basert på Android, i stedet for eksotiske Fuschia-operativsystemet i Nest Hub. Men Google har i det minste ikke stoppet helt med å vedlikeholde Nest Hub, for nå kommer det en oppdatering.

Dette dreier seg om det nye Fuchsia OS versjon 12, som har dukket opp for dem som deltar i Googles forhåndsprogram for ny programvare. Resten av oss må vente en stund, ettersom oppdateringene rulles ut gradvis.

Les også Dødsstøtet for smarte skjermer Skjermer med Google Assistant har hatt en svak tilstedeværelse på markedet, og nå vet vi hvorfor. Google har nemlig stanset oppdateringene av programvaren som støtter skjermene.

En nyhet som kan være grei å få med seg, er at påliteligheten er forbedret hvis huben får problemer under oppstart. De har også tatt hensyn til de som har huben på nattbordet ved å dimme ned skjermen under oppstart, slik at den ikke forstyrrer om natten.

Hvis huben din befinner seg i et smart hjem, støtter den allerede den nye Matter-standarden for smarte hjem. Siden den er så ny, inneholder programvaren en rekke feilrettinger, blant annet for et krasj som oppstod hvis du prøvde å stille inn et lys i en farge den ikke kunne håndtere. Det finnes også rettelser for tilkobling til Bluetooth-høyttalere.

Les også Matter gjør endelig det smarte hjemmet smart En ny standard for smart-enheter lover å gjøre det enklere å få dingsene i hjemmet til å jobbe sammen. Og det ser ut til at alle produsentene er med på det.

Men viktigst av alt er at de har byttet fra det gamle 3D-renderingssystemet til 2D-renderingssystemet Flatland, noe som skal gi en generelt raskere og jevnere opplevelse. For eksempel vil videoavspilling føles smidigere.

Enheter som berøres av oppdateringen er Nest Hub, Nest Hub (andre generasjon) og Nest Hub Max.

Her er den fullstendige listen over forbedringer (svært teknisk)

 

Google Pixel Tablet

Google Pixel Tablet får Apple til å rive seg i håret

Google nettbrett overrasker oss med hvor praktisk det er å bruke og hvor mye mer brukbart det blir med dokkingstasjonen.

Les hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Doble kurver byr på flere muligheter

Tilkoblet ølbrygger for det smarte hjemmet

Robotgressklipper med sylinder

Tado oppgradert til nyeste standard

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Scroll to Top