Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

En duo av kullsyremaskiner i premiumsegmentet

Pionerene SodaStream beveger seg inn i premiumsegmentet med lanseringen av ensō, og Sage - kanskje mest kjent for sine kaffemaskiner - har lansert sin første InFizz Fusion kullsyremaskin.

Skrevet av / 30.03.24 - 09:00
En duo av kullsyremaskiner i premiumsegmentet

SodaStream lanserer ensō, en kullsyremaskin i rustfritt stål designet av den japanske designeren Naoto Fukusawa, og beveger seg dermed inn i premiumsegmentet med en maskin som ifølge selskapet kombinerer eksklusiv form med unike funksjoner, blant annet Snap & Lock for enkel innsetting av flasker og det patenterte Quick Connect-systemet for praktisk flaskemontering.

SodaStream ensō. Foto: SodaStream

For meg er design det som skaper et sømløst forhold mellom mennesker, gjenstander og miljø. Med ensō kombineres nytte og skjønnhet til ett, der skjønnhet også er en funksjon», sier Naoto Fukusawa, designer av ensō.

Maskinen leveres med en flaske som tåler oppvaskmaskin, med avtakbar bunn i rustfritt stål for enkel rengjøring, og en kork i rustfritt stål som passer til maskinen.

SodaStream ensō. Foto: SodaStream

«Ensō er en unik kullsyremaskin med tidløs design som tar sin plass i hjemmet og blir et skikkelig «statement piece».» Maskinen kombinerer det beste fra to verdener, der eksklusiv design møter markedets beste premiumfunksjoner i et sømløst ekteskap», sier Jörn Viefhus, CEO for SodaStream Nordics.

Sage InFizz Fusion. Foto: Sage

Kolsyremaskin fra Sage

Sage lanserer InFizz Fusion, som kombinerer forfriskende bobler, smart teknologi og estetisk design. Ifølge selskapet er kullsyre ikke lenger bare for vann, men for alle typer kalde drikker – juice, te, vin og boblende cocktails.

Hemmeligheten ligger i lokket, sier Sage og forklarer at FusionCap-lokket gir brukeren full kontroll over kullsyresettingen. Raskt eller langsomt, avhengig av hvilken type drikke som kullsyreholdig. Dessuten sitter FusionCap-lokket på flasken hele tiden for å beholde mest mulig kullsyre – både under prosessen og etterpå når du setter flasken i kjøleskapet. Dette skyldes at korken har en smart «Easy twist & lock»-funksjon som sørger for at trykket ikke slippes ut før du velger å skru av korken og nyte innholdet.

Sage1 Sage4 Sage3 Sage2
<
>
Sage InFizz Fusion. Foto: Sage

Pris og tilgjengelighet

SodaStream ensō lanseres i midten av april og koster 2 190 kr.

Sage InFizz Fusion er tilgjengelig nå, i ulike farger, og koster 2 699 kr.

Les også Fint skum også med plantebasert melk Sage lanserer nå Barista Touch Impress - en espressomaskin med en ny patentert melkeskummer som er designet for å skumme både kumelk og plantebasert melk til et fantastisk silkemykt mikroskum.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Miele introduserer flere funksjoner i appen sin

Se hvordan du rengjør

Sikkerhetsløsning fra Yale

Nye roboter fra Ecovacs tar seg av vinduer og hager

Kjøkkenmaskin med ikoner i stedet for knotter

Dreame lanserer sin første robotgressklipper i Norden

Smartlåsen som er innebygd i døren

iRobot videreutvikler sin bestselgende robotstøvsuger.

Espresso med et enkelt sveip

Samsungs nye AI-hvitevarer

To nye eksklusive kullsyremaskiner

Sensorer og innebygde vekter forenkler bakingen

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top