Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Enda mer Cold Brew fra DeLonghi

La Specialista Maestro i oppdatert utgave med den nyeste Cold Extraction-teknologien.

Skrevet av / 25.05.23 - 17:17
Enda mer Cold Brew fra DeLonghi

Vanligvis tar det mellom 15 til 24 timer å lage en kopp cold brew-kaffe hjemme. Men med den nye manulle bønne-til-kopp-maskinen, La Specialista Maestro, lover DeLonghi å gi deg kaldbrygget kaffe på under fem minutter.

Vi har allerede testet DeLonghi Eletta Explore, som er en automatisk kaffemaskin med innebygd kvern, Wi-Fi og egen app, og den imponerte oss med sin cold brew.

Les også Cold brew: gimmick eller hull i markedet? Intens cold brew, søt iskaffe eller varm aromatisk cappuccino? Nye DeLonghi kan alt.

Men med den manuelle La Specialista Maestro tar DeLonghi det et steg videre med bl.a. åtte forskjellige innstiller for maling og fem for temperatur, samt doserings- og kvalitetskontroll.

Dermed kan hjemmebaristaer nå selv justere bryggingen manuelt og få den perfekte ekstraksjon hver gang, basert på typen bønner, brenningsgrad og personlig smak, lover produsenten.

DeLonghi La Specialista Maestro EC9865.M
La Specialista Maestro er også utstyrt med to sensorer for å følge med på mengden i bønnebeholderen og sikre at man får jevn maling når malingsgraderne blir justert. (Foto: DeLonghi)

I tillegg har maskinen åtte forhåndsinnstilte oppskrifter for varme og kalde kaffedrikker, inkludert den nye Cold Brew og Espresso Cool. Bl.a. ved hjelp av Cold Extraction Technology, med et eget vannkretsløp som tilpasser seg behovet for varme og justerer trykket for å gi balansert kaffeekstraksjon.

DeLonghi La Specialista Maestro EC9865.M er tilgjengelig for salg nå og koster 16.799 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Kjøle-/fryseskap med 438 fargekombinasjoner

Sov bedre med Philips Hue

Fargerik musikk fra Wiz

Husqvarnas robotgressklipper får solcellelading

Denne airfryeren er en dobbeldekker

Enklere hverdag med Yales smarte kodehåndtak

Budsjettvennlig airfryer med vindu

Plassbesparende kjøleskap og frysere fra Miele

Videreutviklet espressomaskin

Styr terrassedøren via Matter

Webers flaggskipgriller blir smarte

Pizzaovn med roterende stein

Scroll to Top