Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Daan Tech lanserer en smart fem-i-en miniovn ved navn Joe

Den lille, miljøvennlige stekeovnen fra franske Daan Tech kan erstatte fem av kjøkkenapparatene dine og er snart tilgjengelig på det danske markedet.

Skrevet av / 12.10.23 - 16:53
Daan Tech lanserer en smart fem-i-en miniovn ved navn Joe

Vi så den multifunksjonelle miniovnen Joe for første gang på IFA-messen i 2022. Etterfølgeren til franske Daan Techs første produkt, den miljøvennlige minioppvaskmaskinen Bob, hadde aldri tidligere blitt vist frem for offentligheten, men nå er Joe endelig klar for danske forbrukere. Ovnen kan forhåndsbestilles nå – med forventet levering i fjerde kvartal 2024.

Les også Et drøss av Smart Home-nyheter på IFA 2022 Ambilight til Gaming-PC'en, en smart safe og en ny mulighed til å spare penger på strømforbruket var blant nyhetene, da Smart Home League inviterte til pressekonferanse på årets IFA-messe.

Med Joe kan du erstatte hele fem av dine eksisterende kjøkkenapparater, noe som frigjør plass på et lite kjøkken og samtidig reduserer elektronikkforbruket, lover den franske produsenten. Dette gjør Joe ideell for dem som ønsker en minimalistisk tilnærming til kjøkkenapparater i leiligheten, kolonihagen eller feriehuset. Enten det er på grunn av plassmangel eller fordi du ønsker å redusere din personlige klimapåvirkning.

(Foto: Daan Tech)

Vi ser at forbrukerne endrer handlevaner og prioriterer både design og miljøvennlig teknologi. Joe er designet for å vare i minst 10 år og kan møte de samme utfordringene som vår forrige suksess, Bob», sier Antoine Fichet, grunnlegger og CEO i Daan Tech.

Joe er en allsidig maskin med funksjoner som stekeovn, brødrister, airfryer, mikrobølgeovn og dampovn i en kompakt benkeovn. Den brukervennlige designen omfatter en enkel skjerm og én knapp som gjør det enkelt å navigere mellom ulike funksjoner, fra brødbaking til yoghurtlaging.

(Foto: Daan Tech)

Joe har en modulær design som gjør det mulig å tilpasse ovnens utseende. Det finnes et stort antall tilgjengelige fargekombinasjoner, og fronten kan enkelt byttes ut på et senere tidspunkt slik at den passer til endringer i innredningen. Joe er produsert i Daan Techs egen fabrikk i Frankrike av resirkulerte materialer og med fokus på energieffektivitet for å minimere miljøpåvirkningen. Miniovnen er også designet for å være enkel å reparere for å maksimere levetiden.

(Foto: Daan Tech)

Pris og tilgjengelighet

Joe ble lagt ut for salg som forhåndsbestilling fra 10. oktober med forventet levering i 4. kvartal 2024. Prisen er 4 599 kr

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Ny Matter-sikkerhetsstandard for det smarte hjem

LG utvider sin premium-serie

Lover kaffe med baristakvalitet

Lyd & Bilde
Scroll to Top