TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

IFA 2022: Smart og miljøvennlig minioppvaskmaskin kommer nå til salg i Norge

Franske Daan Tech vil selge sin nye minioppvaskmaskin Bob på det norske markedet. På IFA-messen i Berlin viste selskapet også frem den splitternye smarte miniovnen Joe.

forfatter
Publisert 04.09.22 - 21:09

Franske Daan Techs er tilstede på årets IFA-messe i Berlin, med seg har de «Bob», en smart minioppvaskmaskin som angivelig skal kunne bespare opptil fem ganger så mye vann som om man vasker for hånd.

DaanTech Bob
Med sin innebygde vanntank fungerer Bob godt i små leiligheter, samtidig som den også passer til varebiler, autocampere og forskjellige arbeidsområder (Foto: Peter Gotschalk)

Minioppvaskmaskinen måler bare 49 x 49 x 34 cm og fås i 12 forskjellige farger. Den kan ta den daglige oppvasken for to personer på kun 20 minutter, som forbruker 2,9 liter vann. Bob er dessuten fremstilt av 85% gjenbruksplast, og er derfor blant de mest bærekraftige oppvaskmaskinene på markedet, hevder Daan Tech.

I videoen under kan du se Daan Techs administrerende direktør, Atoine Fichet, demonstrere Bob samt den nye miniovnen Joe.

 

Pris og tilgjengelighet

Bob er tilgjengelig nå og koster fra 349 euro. Den kan bestilles fra Daan Techs nettside.

DaanTech Joe
Joe er et multifunksjonelt apparat – med integrert mikroovn, grillovn, frityrgryte og dampovn – alt i ett, slik at du i fremtiden kan beskytte miljøet ved å kun bruke ett apparat i stedet for mange forskjellige. (Foto: Peter Gotschalk)

Den multifunksjonelle miniovnen Joe ble presentert for offentligheten for første gang på IFA 2022, og kommer først på markedet ila 2023.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Den populære dørlåsen blir endelig smart Ingen kodelås for inngangsdør er like populær som Yale Doorman. Nå kan du enkelt gjøre den smart, med appstyring.
Wiz scanner stuen din som en radar Smartlysprodusenten WiZ får med en softwareopdatering Wi-Fi-lyspærene til å fungere som bevegelsessensorer!
Prisgunstig og kraftfull En selvtømmende støvsuger med moppefunksjon til en rimelig pris – virker som om høsten er reddet.
Rent uten besvær Ecovacs utvider sine støvsuge- og mopperoboter med Deebot T10-familien, først ut er Plus og Turbo
La Bob og Joe hjelpe deg på kjøkkenet Franske Daan Tech vil selge sin nye minioppvaskmaskin Bob på det norske markedet. På IFA-messen i Berlin viste selskapet også frem den splitternye smarte miniovnen Joe.
Smarteste kjøleskapet vi har sett Hva med et kjøleskap som forteller deg at snart må grønnsakene kastes?
Følg Lyd & Bilde