TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

IFA 2022: Smart og miljøvennlig minioppvaskmaskin kommer nå til salg i Norge

Franske Daan Tech vil selge sin nye minioppvaskmaskin Bob på det norske markedet. På IFA-messen i Berlin viste selskapet også frem den splitternye smarte miniovnen Joe.

forfatter
Publisert 04.09.22 - 21:09

Franske Daan Techs er tilstede på årets IFA-messe i Berlin, med seg har de «Bob», en smart minioppvaskmaskin som angivelig skal kunne bespare opptil fem ganger så mye vann som om man vasker for hånd.

DaanTech Bob
Med sin innebygde vanntank fungerer Bob godt i små leiligheter, samtidig som den også passer til varebiler, autocampere og forskjellige arbeidsområder (Foto: Peter Gotschalk)

Minioppvaskmaskinen måler bare 49 x 49 x 34 cm og fås i 12 forskjellige farger. Den kan ta den daglige oppvasken for to personer på kun 20 minutter, som forbruker 2,9 liter vann. Bob er dessuten fremstilt av 85% gjenbruksplast, og er derfor blant de mest bærekraftige oppvaskmaskinene på markedet, hevder Daan Tech.

I videoen under kan du se Daan Techs administrerende direktør, Atoine Fichet, demonstrere Bob samt den nye miniovnen Joe.

 

Pris og tilgjengelighet

Bob er tilgjengelig nå og koster fra 349 euro. Den kan bestilles fra Daan Techs nettside.

DaanTech Joe
Joe er et multifunksjonelt apparat – med integrert mikroovn, grillovn, frityrgryte og dampovn – alt i ett, slik at du i fremtiden kan beskytte miljøet ved å kun bruke ett apparat i stedet for mange forskjellige. (Foto: Peter Gotschalk)

Den multifunksjonelle miniovnen Joe ble presentert for offentligheten for første gang på IFA 2022, og kommer først på markedet ila 2023.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

En kommentar om “Derfor er dette IKKE en test av Samsung Galaxy S23 Ultra”

  1. Å laste ned HBO Max for Hiawei P30 Lite fungerer ikke.
    Som det nevnes blir man rutet til en ekstern side, men i dette tilfellet, ikke den samme som i artikkelen.

    Dernes lastes appen ned men ved forsøk på å starte den får man kun opp informasjon om appen og tilgang til instillinger.

    Så for denne Huawei modellen er HBO Max ubrukelig.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Ny HomePod kommer til Norge Apple lanserer sin større høyttaler i en ny og smartere versjon.
Et helselaboratorium i miniatyr Å holde orden på helsen for å ha et så bra og kvalitativt liv som mulig er viktig. Men det er ikke alltid du tar deg tid til å besøke legen for å sjekke generell status. Med mindre du virkelig føler deg syk selvfølgelig.
Støvsuger bedre og spiser ikke ledninger Ny generasjon med kraftigere støvsuging og bedre moppvasking.
Skarpe og kloke kameraer D-Links nye overvåkningskameraer til hjemmet har 2K-oppløsning og kunstig intelligens.
Hold styr på helsa Hold styr på vekten og helsa med Body Scan.
Følg Lyd & Bilde