Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

CES 2024: Airlight Pro er hårføneren med infrarødt lys og app-styring

L'Oréal lanserer den høyteknologiske hårføneren Airlight Pro, som sies å ha mange fordeler.

Skrevet av / 12.01.24 - 14:45
CES 2024: Airlight Pro er hårføneren med infrarødt lys og app-styring

Hårføner har sett ut og fungert mer eller mindre likt i flere tiår. Det er et varmeelement som en vifte blåser luft gjennom. Dyson har visstnok raffinert teknikken på en snedig måte, men det er mer en forbedring enn en revolusjon. Men nå har L’Oréal uventet slått seg sammen med en nystartet teknologibedrift. Zuvi som har forsket på lysbaserte hårføner.

Les også Null hull! Oral-B iO10 bruker kunstig intelligens til å guide deg i sanntid når du børster tennene.

Den nye Airlight Pro har infrarødt lys med en liten sirkel på innsiden som blåser luft. Lyset sies å tørke vanndråpene på utsiden av håret, men etterlater fuktigheten på innsiden urørt for ikke å tørke ut håret. Ifølge selskapet har ulike lys med ulike bølgelengder ulik effekt på håret, og dette er det mest effektive og skånsomme.

Foto: L’Oréal

It’s inspired by the way the environment dries rain. So when it rains, the day after you have wind, you have sun, and it’s a combination of the wind and sun that are the most effective to dry the rain. In the same way a mix of infrared light and powerful airflow help mimic the sun and wind but for your hair, says Guive Balooch, global vice president of L’Oréal’s Technology Incubator

Les også Effektiv hårfjerning Effektiv hårfjerning uten å måtte bruke tid og penger på å gå til en salong. Og det absolutt beste av alt – det skal være smertefritt!

Fordelene med hårføneren er ikke bare at den er skånsom. Den er også så effektiv at den tørker håret 30 prosent raskere og bruker 31 prosent mindre strøm.

Selvsagt følger det med en app som gjør det mulig å tilpasse tørkeprosessen til håret ditt, samt en rekke tilbehør for ulike hårtyper.

Airlight Pro lanseres i Europa og USA i 2024, men prisen er ikke kjent.

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Doble kurver byr på flere muligheter

Tilkoblet ølbrygger for det smarte hjemmet

Robotgressklipper med sylinder

Tado oppgradert til nyeste standard

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Scroll to Top