Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Komfyr med to ovner, induksjonstopper og stekebord

I over 140 år har de frittstående komfyrene vært hjertet i Bertazzonis virksomhet, og nå lanseres nye flaggskipsprodukter i form av 120 cm brede komfyrer med doble ovner, induksjonstopper og innebygd stekebord.

Skrevet av / 11.06.23 - 10:24
Komfyr med to ovner, induksjonstopper og stekebord

Familie, mat og ingeniørkunst er de tre ordene som har gått i arv i seks gjennom generasjoner siden det italienske selskapet Bertazzoni ble grunnlagt i 1882, og som kjennetegner selskapet den dag i dag. Nå lanserer verdens eldste familieeide kjøkkenmaskinprodusent nye frittstående premium-komfyrer rettet mot dem som forstår at kjøkkenet er hjertet i familielivet, og de er designet for å hjelpe folk med å lage den beste hjemmelagde maten til familiens spisebord.

De 120 cm brede komfyrene er utstyrt med to elektriske stekeovner (på 69 liter hver) med 11 funksjoner som gir stor fleksibilitet i matlagingen, samtidig som den innebygde digitale programmeringen sørger for perfekt kontroll – valgte stekeovnsfunksjoner vises på displayet, tiden styres under tilberedningen og den aktuelle temperaturen vises i sanntid på displayet. Stekeovnsdørene har myk lukking og tredobbelt glass for å begrense varmetapet og redusere risikoen for å brenne seg.

Induksjonstoppen har fem varmesoner, boosterfunksjon, grytedeteksjon, restvarmeindikator for hver sone og to flexsoner. Alle de fem varmesonene kan benyttes samtidig, også ved bruk av stekeovnene. Varmenivåene på induksjonstoppen justeres med knotter, og den aktuelle innstillingen vises på platetoppens glassoverflate.

Til høyre for induksjonstoppen finner man et stekebord i form av en elektrisk Teppanyaki-grill i rustfritt stål. Stekeplaten måler 506 x 262 mm og er laget av 5 mm tykt rustfritt stål. Den er designet for å gi en jevn og høy varme over hele stekeflaten, noe som gjør den ideell til steking av kjøtt og grønnsaker og til tilberedning av orientalske matretter.

For rundt et år siden oppdaterte vi designet på Professional-serien, med 120cm gassovner med doble ovner og innebygd stekebord. Vi er glade for å kunne tilby denne typen flaggskipprodukter også med induksjonstopp, sier Peter Ericsson, General Manager Bertazzoni Scandinavia.

Pris og tilgjengelighet

Bertazzoni PRO125I2E er tilgjengelig nå i rustfritt stål, hvitt, gult, oransje, rødt og svart, til en pris på 100.000 kr i rustfritt stål og 102.000 kr for de øvrige fargene.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Strømbanker eksploderer

Roombas beste robotstøvsuger hittil

Roborock lanserer nye stangstøvsugere

Har du denne powerbanken fra IKEA?

Roborock Qrevo S renser seg selv

Smartlås fra Aqara som er lett å installere

Autentisk pizza på mindre plass

Bertazzoni tar patent på Air-Tec

Smarte produkter til hjemmets firbeinte venner

Kjøle-/fryseskap med 438 fargekombinasjoner

Sov bedre med Philips Hue

Fargerik musikk fra Wiz

Scroll to Top