TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Arloprodukter vokser og blir XL

Batteritiden får en boost og holder dobbelt så lenge

forfatter
Publisert 09.12.22 - 13:45

Vi har tidligere testet Arlo Ultra 2 Spotlight Camera og syntes faktisk den var så bra at vi kåret den til Årets beste smarte hjem-produkt!

Med den opprinnelige modellen, Arlo Ultra 2, får du blant annet 4K-oppløsning med HDR, opptil 12 ganger zoom og et synsfelt på 180 grader. To-veis lyd gjør det mulig for deg å snakke med personen utenfor og tiltrekke deg oppmerksomheten.

Arlo Ultra 2 XL. (Foto: Arlo)

Det du får ved å kjøpe den nye XL-modellen – Arlo Ultra 2 XL, i tillegg til at du må betale et par hundrelapper til, er bedre batteritid. Det oppladbare batteriet på Arlo Ultra 2 holder i seks måneder. XL-modellens batteri holder dobbelt så lenge, det vil si 12 måneder. Noe som er ganske praktisk, og sparer mye tid.

Arlo’s overvåkningskameraer skal være enkle å installere, og ifølge Arlo skal det bare ta et par minutter. (Foto: Arlo)

Også den tidligere testet Arlo Pro 4 kommer nå som en XL-modell, og heter selvfølgelig Arlo Pro 4 XL. Også her er det batteritiden som er forbedret, fra opptil seks måneder til opptil 12 måneder. Denne modellen passer for deg som foretrekker å kunne koble kameraet direkte til wifi uten en SmartHub. Oppløsningen er 2K med HDR-fargerom. Nattvisning, opptil 12 ganger zoom og 160 graders synsfelt.

Akkurat som med alle utendørskameraene fra Arlo kan XL-modellene tåle vårt varierende klima med sol, snø og regn.

Pris og tilgjengelighet

Prisen for Arlo Ultra 2 XL er kr 3.990. For Arlo Pro 4 XL må du betale tusenlappen mindre, altså kr 2.990.

Begge modellene er nå tilgjengelige.

forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Et helselaboratorium i miniatyr Å holde orden på helsen for å ha et så bra og kvalitativt liv som mulig er viktig. Men det er ikke alltid du tar deg tid til å besøke legen for å sjekke generell status. Med mindre du virkelig føler deg syk selvfølgelig.
Støvsuger bedre og spiser ikke ledninger Ny generasjon med kraftigere støvsuging og bedre moppvasking.
Skarpe og kloke kameraer D-Links nye overvåkningskameraer til hjemmet har 2K-oppløsning og kunstig intelligens.
Hold styr på helsa Hold styr på vekten og helsa med Body Scan.
lbpluss
Null hull! Oral-B iO10 bruker kunstig intelligens til å guide deg i sanntid når du børster tennene.
Følg Lyd & Bilde