Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Jura J8 twin – dobbel kvern i et kompakt format

Jura har lansert J8 twin, en helautomatisk kaffemaskin med to kverner i kompaktformat.

Skrevet av / 25.11.23 - 09:00
Jura J8 twin – dobbel kvern i et kompakt format

Med to ulike typer kaffebønner i én og samme maskin kan du lage unike drinker ved å blande bønnene – men du kan så klart også bruke bare én av kvernene til tilberedningen hvis du ønsker det.

Jura beskriver J8 twin som et resultat av sveitsisk ingeniørkunst, som står bak de nyeste teknologiene som P.A.G.3+ (Professional Aroma Grinder 3+) koniske kverner og Sweet Foam-funksjonen.

J8 twin kan tilberede 31 forskjellige kaffedrikker, med eller uten melk, og det er mulig å smaksette melkeskummet for å gi det en søtere smak.

Panorama Coffee Panel er navnet på displayet som brukes til å styre kaffemaskinen, og på toppen er det to knotter som brukes til å justere malingsgraden. Coffee Eye er en funksjon som innebærer at en koppsensor sørger for at koppen plasseres under riktig tut for den valgte drikken.

Jura J8 twin er utstyrt med en vanntank på 1,9 liter og to bønnebeholdere med plass til 180 g bønner hver. Målene er 31 × 36 × 44,6 cm (B × H × D) sammenlignet med Juras bestselger E8 – med én kvern – som måler 28 x 35,1 x 44,6 cm (B × H × D).

Ny kommunikasjonskampanje

Det sveitsiske tennisikonet Roger Federer har vært merkevareambassadør for Jura siden 2006, og nå starter en ny kommunikasjonskampanje med tre reklamefilmer, hvorav en fokuserer på J8-tvillingmodellen.

Jura-J8twin_1 Jura-J8twin_2 Jura-J8twin_3
<
>
Jura J8 twin. Foto: Jura

Pris og tilgjengelighet

Jura J8 twin kommer på markedet tidlig i 2024 og vil koste rundt 30 000 NOK.

Les også Jura E8 oppdatert Jura har videreutviklet sin mest populære helautomatiske kaffemaskin E8, som nå er inne i sin fjerde generasjon.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top