Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Airfryer med dobbel varme og grill

Wilfa utvider sitt sortiment av airfryere med Dualfry Grill 10L Airfryer, en modell med doble varmeelementer og grillfunksjon.

Skrevet av / 23.02.24 - 14:18
Airfryer med dobbel varme og grill

Nye Dualfry Grill 10L med ekstra høy temperatur og dobble varmelementer skal sørge for et bedre og jevnere resultat, samtidig som det gjennomsiktige vinduet gir full kontroll over tilberedningen uten at man må åpne for å sjekke.

Da Dualfry Grill 10L har varmelement både under og over, får man et enda bedre resultatet, mener selskapet, og forteller videre at man kan velge om det øvre, nedre eller begge varmelementene skal være på.

Airfryeren kommer med åtte ulike program, der anbefalt tid og temperatur stilles inn automatisk. Programmene er pommes frites, kylling, biff, pizza, fisk, reker, varming og tørking.

Wilfa-Dualfry_Grill_10L_Airfryer2 Wilfa-Dualfry_Grill_10L_Airfryer1
<
>
Wilfa Dualfry Grill 10L Airfryer. Foto: Wilfa

Minne

En minnefunksjon gjør at du kan tilpasse programmene dine og manuelt endre tid og temperatur i de forhåndsinnstilte programmene for å få resultater etter dine egne preferanser.

Airfryeren har en 10-liters kurv, grillfunksjon med ekstra høy temperatur, temperaturinnstillinger fra 30 °C til 230 °C og leveres med stekeplate, brett og pizzaform. Målene er 48,7 x 37,2 x 26 cm (BxDxH) og vekten er 8,3 kg.

Pris og tilgjengelighet

Wilfa Dualfry Grill 10L Airfryer lanseres i slutten av mars og koster 3.299 kroner.

Les også 6 airfryers som gjør matlagingen lekende lett Alt man gjør i en ovn, kan man gjøre i en airfryer – bare raskere og bedre.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Ny Matter-sikkerhetsstandard for det smarte hjem

LG utvider sin premium-serie

Scroll to Top