Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

90 cm Bertazzoni-komfyr til en bedre pris

Nå kommer Bertazzoni Heritage Limited Edition, en 90 cm ovn med et raffinert design som minner litt om hvordan ovnen så ut før den ble redesignet i fjor - og prisen er redusert med en fjerdedel.

Skrevet av / 24.10.23 - 09:00
90 cm Bertazzoni-komfyr til en bedre pris

Italienske Bertazzoni har produsert komfyrer lengre enn de fleste, og selskapets Heritage-serie er med sitt autentiske formspråk kanskje den serien som står nærmest selskapets opprinnelse. I fjor ble Heritage-serien redesignet, og nå lanseres en Limited Edition-versjon – i svart.

I flere år har Bertazzonis kjøkkenserie inkludert innbyggingsovner, kokeplater og vifter samt oppvaskmaskiner, kjøleskap, frysere og vinskap. Men kjernen i selskapets portefølje er fremdeles frittstående komfyrer i størrelser fra 60 til 120 cm, en produktkategori selskapet har fokusert på siden slutten av 1800-tallet.

Da Bertazzoni i fjor redesignet Heritage-, Master- og Professional-seriene i forbindelse med selskapets 140-årsjubileum, var det Heritage-serien som endret seg mest fra den forrige produktgenerasjonen.

Inspirert av de opprinnelige vedovnene som Bertazzonis grunnleggere skapte på begynnelsen av det forrige århundret, kjennetegnes Heritage-serien av avrundede kromknapper – inkludert den nye Limited Edition-ovnen, som i likhet med alle selskapets produkter er designet og produsert i Emilia Romagna-regionen i Italia.

Bertazzoni Heritage Limited Edition ved siden av forrige generasjon Heritage (beige) og den redesignede Heritage. Foto: Bertazzoni

Dobbel stekeovn og induksjon

Den elektriske hovedovnen (69 liter) har 11 funksjoner, fra varmluft, baking og grilling til oppvarming, og er utstyrt med termometer, mens tilleggsovnen (38 liter) har seks moduser. Tredoble ovnsdører i glass minimerer varmetapet.

Induksjonstoppen (90 cm bred) har fem varmesoner, inkludert boosterfunksjon, gryteregistrering, restvarmeindikator for hver sone og to flexsoner.

Vår Heritage-serie er den mest solgte komfyren i 90 cm-segmentet med dobbel stekeovn, og nå kan vi tilby en Limited Edition-versjon der et raffinert design betyr en noe forenklet produksjonsprosess, noe som gjør at vi kan prise den svært aggressivt», sier Peter Ericsson, General Manager Bertazzoni Scandinavia.

Pris og tilgjengelighet

Bertazzoni Heritage Limited Edition 90 cm komfyr med dobbel stekeovn og induksjonstopp er tilgjengelig i butikkene fra slutten av oktober, i svart, og har en veiledende pris inkl. mva. på 55.000 kroner. Den nydesignede Heritage koster for øvrig 75.000 kroner.

Les også Komfyr med doble ovner, induksjonstopp og stekeplate I over 140 år har de frittstående komfyrene vært hjertet i Bertazzonis virksomhet, og nå lanseres nye flaggskipsprodukter i form av 120 cm brede komfyrer med doble ovner, induksjonstopper og innebygd stekebord.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top