Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Oppvaskmaskin i rustfritt stål fra Bertazzoni

Bertazzoni utvider sitt utvalg av frittstående kjøkkenprodukter med en oppvaskmaskin i rustfritt stål, med håndtak i tre ulike versjoner som passer til selskapets øvrige produkter.

Skrevet av / 13.03.24 - 12:23
Oppvaskmaskin i rustfritt stål fra Bertazzoni

Bertazzoni oppdaterte sine innebygde oppvaskmaskiner for omtrent to og et halvt år siden (noe som i hvitevareverdenen kan betraktes som relativt nytt, ettersom produktsyklusene ofte er rundt ti år), og tilbyr modeller med både skyvefront og standard hengsler.

Nå utvider selskapet sortimentet med en frittstående modell i rustfritt stål med anti-fingeravtrykksoverflate. Den har plass til 15 konvolutter i tre kurver, og du kan justere høyden på kurven selv når den er fylt med oppvask. De kulelagrede teleskopskinnene tåler 9 kg vekt i kurven, og den automatiske døråpningen etter oppvasksyklusen gjør tørkeprosessen raskere (en funksjon som kan slås av om ønskelig).

 

Bertazzoni oppvaskmaskin i rustfritt stål, med håndtak (fra venstre) fra seriene Heritage, Professional og Master. Foto: Bertazzoni

Stille og smidig

Den frittstående oppvaskmaskinen DW60S3UDXDP er utstyrt med den nye invertermotoren, som skal være mer stillegående (39 dB), vibrere mindre og vare lenger enn motorene i tidligere modeller.

Touch-kontroller og hvitt LED-display, skjult i toppen av døren, gir brukeren tilgang til åtte programmer, inkludert Auto, Eco, Fast og Clean. Oppvaskmaskinen er utstyrt med en 24-timers timer, og indikatorlamper på gulvet viser når oppvasken er klar. For enkel installasjon kan føttene justeres fra forsiden. DW60S3UDXDP har oppvaskklasse A, tørkeklasse A og energiklasse D.

Vi har allerede et svært bredt utvalg av frittstående komfyrer og også mange frittstående kjøleprodukter, og det føles godt å nå også kunne tilby en frittstående oppvaskmaskin, for dem som ønsker å få en kontrasteffekt ved å kombinere kjøkkeninnredningen med rustfritt stål», sier Peter Ericsson, General Manager Bertazzoni Scandinavia.

Pris og tilgjengelighet

Bertazzoni DW60S3UDXDP vil være tilgjengelig i butikk fra mars 2024 og koster 15 000 kr inkludert håndtak fra Heritage-, Master- eller Professional-serien.

Les også Frittstående kjøleskap og fryser fra Bertazzoni Bertazzonis nye frittstående kjøle- og fryseserie gir full fleksibilitet uten at det går på bekostning av design, og passer sømløst inn på kjøkkenet som enkeltprodukter eller som et matchende par.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lover kaffe med baristakvalitet

Denne nye kinesiske robotstøvsugeren vil snart gjøre rent i norske hjem

Batteridrevet traktor fra Ryobi

En enklere hverdag med nye hvitevarer fra Samsung

Miele introduserer flere funksjoner i appen sin

Se hvordan du rengjør

Sikkerhetsløsning fra Yale

Nye roboter fra Ecovacs tar seg av vinduer og hager

Kjøkkenmaskin med ikoner i stedet for knotter

Dreame lanserer sin første robotgressklipper i Norden

Smartlåsen som er innebygd i døren

iRobot videreutvikler sin bestselgende robotstøvsuger.

Lyd & Bilde
Scroll to Top