Nyhet

Bertazzoni går inn på erstatningsmarkedet

Bertazzonis nye frittstående kjøle- og fryseserie gir full fleksibilitet uten at det går på bekostning av design, og passer sømløst inn på kjøkkenet som enkeltprodukter eller som et matchende par.

Skrevet av / 13.09.23 - 10:00
Bertazzoni går inn på erstatningsmarkedet

Kjøleskapet Bertazzoni RLD60F4FXNC har en kapasitet på 389 liter og er utstyrt med tre skuffer med fuktighetskontroll, hvorav to har FrescoZero-teknologi. Total No Frost-teknologien betyr at du aldri trenger å tine av kjøleskapet.

PureBreezeUV bruker UV-C LED-teknologi for å eliminere 99,99 prosent av bakterier og muggsopp på filteret i løpet av 30 minutter, og 99,99 prosent av virus (inkludert SARS-CoV-2) på filteret i løpet av 40 minutter, opplyser selskapet, og legger til at et aktivt kullfilter effektivt filtrerer bort lukt for å holde kjølemiljøet friskt.

Kjøleskapet måler 186 x 59,5 x 65 cm (HxBxD) og er i energiklasse E (121 kWh/år).

Matchende fryser

Fryseren Bertazzoni RFZ60F4FXNC har en kapasitet på 278 liter og kan brukes alene eller i kombinasjon med kjøleskapet. Fryseren har fem skuffer og to faste dørrom, samt to hyller i full bredde og en ismaskin.

Ismaskinen «Twist» lager store mengder is ved hjelp av et enkelt system – det er bare å fylle skuffene med vann, la dem fryse og deretter vri på dem for å få all isen du trenger.

Fryseren er, i likhet med kjøleskapet, utstyrt med PureBreezeUV, som eliminerer bakterier, mugg og virus, og kombinasjonen av en inverterkompressor, en fordamper og en ventilasjonsenhet skal effektivt forhindre frostdannelse ved å fjerne fuktighet og luft fra fryseren – Total No Frost betyr ingen avriming, aldri, ifølge Bertazzoni.

Fryseren måler 186 x 59,5 x 65 cm (HxBxD) og er i energiklasse E (248 kWh/år).

Vi har ventet på disse produktene, og nå er de endelig her. Vi tilbyr allerede 90 cm kjøle-/fryseskap med fransk dør og 84 cm kjøle-/fryseskap med kryssdør, og med de nye 60 cm-modellene er vi for alvor inne på markedet for utskifting av hvitevarer. Og i høst utvider vi det frittstående sortimentet ytterligere, dels med kombinerte kjøl/frys, men også med frittstående oppvaskmaskiner i rustfritt stål», sier Peter Ericsson, General Manager Bertazzoni Scandinavia.

Pris og tilgjengelighet

Kjøleskapet Bertazzoni RLD60F4FXNC og fryseren RFZ60F4FXNC i rustfritt stål er tilgjengelig i butikkene nå. Veiledende utsalgspriser er 13 000 kr for kjøleskapet og 15 000 kr for fryseren. Både kjøleskapet og fryseren har vendbare dører. Håndtak i Professional- og Master-serien kan kjøpes – veiledende utsalgspris 1 000 kr/stk.

Les også Ett produkt - mange funksjoner Noen foretrekker rendyrkede produkter som fokuserer på én enkelt oppgave, mens andre liker at et produkt kan utføre to eller flere oppgaver uten at det går på bekostning av resultatet.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • LB+ Total i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 Mnd
    Kun 149,- mnd

    Du sparer 288 ,-

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Bedre og billigere sikkerhetskameraer

Siemens temperaturstyrte platetopper

Miele Aerium fresher opp klærne dine!

Smart hjem med finsk teknologi

Slutt for Meet på Google Nest

Nespresso lanserer Vertuo Creatista

Scroll to Top