Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Naim Mu-so 2 Wood Edition

Du finner ikke bedre lyd andre steder.

Skrevet av / 06.04.21 - 11:31
Naim Mu-so 2 Wood Edition

Den slanke bordhøyttaleren tok oss med storm, og da vi ikke trodde det kunne bli bedre, lanserte Naim Mu-so 2 med enda bedre lyd.

Siden har den vært referansen blant bordhøyttalere, og nå kan man endelig få den i en lys trefiner som passer perfekt i hjem med skandinavisk innredning.

Høyttaleren er teknisk den samme som før, men trukket i en trefiner fra en tresort som heter Ayuos og minner om eik, sier de i pressemeldingen.

Grillen er trukket i et lysere stoff, og på baksiden er kjøleribbene lakkert i en lys beige/kobber-aktig farge.

Treverket er lakkert som man kan se av bildene, og pent brettet rundt den belyste pekeflaten som omsluttes av volumhjulet.

Man kan ikke bare strømme musikken til høyttaleren fra Tidal eller Spotify. Den har også innganger for lyd fra andre kilder, som TV-lyd via HDMI sånn at den kan erstatte en lydplanke, og da kan man styre lyden fra tv-ens fjernkontroll.

Den har også støtte for Roon, hvor man kan justere romEQ, og den kan brukes som høyttaler i et multirom-oppsett med feks. en Mu-so Qb eller andre Naim-produkter.

Skulle man ønske det, kan grillen byttes ut med en sort, olivengrønn, rødbrun eller marineblå grill, og med den nye Naim-appen på enten mobil eller nettbrett, kan man lagre sine favoritt radiostasjoner, og strømme favorittmusikken enten via Bluetooth eller over Wifi.

Mu-so 2 er relativt kompakt med en lengde rett under 63 cm, mens dybden er hyllevennlige 26,4 cm og høyden bare 12,2 cm.

Naim Mu-so 2 Wood Edition er i butikkene i mai, men kan bestilles nå, til 18995 kr.

Les også Den beste lyden på fire hjul Hvis en Bentley står på shoppinglisten, sørg for å få med Naim-anlegget. Det vil du ikke angre på.
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top