Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Slik hører du Netflix-musikken på Spotify

Ny nordisk hub gjør det enklere å finne musikken fra Stranger Things og andre Netflix-serier.

Skrevet av / 30.05.22 - 15:48
Slik hører du Netflix-musikken på Spotify

Har du fått tittelsangen fra favorittserien din på hjernen, men sliter med å finne den igjen? Nå finnes det håp! Spotify har siden 2021 hatt et globalt samarbeid med Netflix, som samler musikken fra serier og filmer under en felles «hub». Denne er nå oppdatert med nytt nordisk innhold, med spillelister basert på de mest populære Netflix-seriene.

Spotify Netflix Snabba Cash
Musikken fra den svenske serien Snabba Cash er nå lett tilgjengelig under Netflix-sjangeren i Spotify. (Skjermdump fra webversjonen av Spotify)

Populær musikk

Det å bli assosiert med en bestemt film eller serie kan gi et betydelig «boost» for artister. Etter at den svenske Netflix-serien Snabba Cash ble sluppet tilbake 2021, fikk lydsporet FÖRSENT av 1.Cuz og Greekazo en solid økning(hele 893 prosent om man ser på antall avspillinger). Låten Revolution av Elias fra 2015, økte med hele 13 500 prosent etter å ha blitt brukt i serien Young Royals i 2021.

– Noen av de mest kjente låtene fra vår tid har blitt ikoniske gjennom TV-serier. En Netflix-suksess merkes tydelig hos Spotify da fansen søker seg til og lytter til låtene fra deres favoritter. På bakgrunn av dette forenkler vi nå opplevelsen med en dedikert hub for alle som elsker TV-serier og musikken fra dem, sier Amanda Waldås, Consumer Marketing Manager Nordics, i Spotify.

Slik finner du låtene fra seriene

Musikkinnholdet fra Netflix-seriene finner du enkelt via denne linken, alternativt ved å taste inn «Netflix» i søkefeltet under Sjangre og temaer. Dette tar deg videre til Netflix-huben med offisielle spillelister, podcaster og originale film-soundtrack. Spotify forteller i en pressemelding at flere låter og mer innhold vil legges til i månedene som kommer.

Pssst! Hvis du i tillegg lurer på hvor du kan finne musikken fra populære HBO-serier som Game of Thrones, anbefaler vi å sjekke ut spillelistene på HBOs verifiserte brukerkonto.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top