Musikk

Bruce Springsteen ser ut til å ha lagt ut på en endeløs turné, med påfølgende albumutgivelser! Etter at "Wrecking Ball Tour" avsluttes i Rio de Janeiro den 21. september, kom det i helgen en svært overraskende melding fra hans management: Fra 7. februar til 1. mars 2014 vil de turnere i Australia og New Zealand, og denne turneen er så langt navnløs...
Annonse
Annonse
forfatter

For to-tre uker siden, da de siste Sør-Amerikanske konsertene ble annonsert, ble det bombastisk fastslått at konserten på Rock in Rio ville være den definitive avslutningen på “Wrecking Ball Tour”, i seg selv merkelig, all den stund det ikke er satt opp en eneste konsert i USA denne høsten, noe han bruker å avslutte turneene sin med. Men nå ser det ut til at amerikanerne ikke må vente lenge på gjensyn med Springsteen og hans E Street Band.

Devils&Dust.jpg

Om det skulle dukke opp et nytt album rundt nyttår (noe vi anser som svært sannsynlig), så minner dette om Magic-turneen som sømløst gled over i Working on a Dream, med albumslipp kun 15 måneder etter Magic-albumet, og 8 måneder etter turnéslutt.

Ytterligere vann på spekulasjonsmølla kom etter at det ble kjent at The Boss har brukt deler av den pågående turneen i studio, der han også har spilt inn nytt materiale med Tom Morello fra Rage Against the Machine. Morello var stand-in for Little Steven under Australia-konsertene i vår, mens Little Steven avsluttet andresesongen av Lilyhammer. Det er allerede bekreftet at Morello vil spille, sammen med Steven van Zandt, under de kommende Australia-konsertene i februar/mars.

Ingen fra Springsteens management vil hverken bekrefte eller avkrefte at et nytt album er i emningen, Sjefens manager, Jon Landau, hevder at ideen om en ny turnérunde i Australia oppstod allerede i våres etter den fantastiske mottagelsen de fikk “Down Under”. Men Springsteen selv uttalte i et intervju etter Milano-konserten (3. juli i år) at: “I have stuff I’m working on that I’m very happy about, I hate to say, because I don’t like to be wrong. But I have a lot of material. I still feel like I’m in the middle of the well. We’ve never had a recording session during a tour in our lives. We did a couple of things that I wanted to put down. So that was very exciting. And being with Tommy was exciting. The band – Steven, Nils, all those guys – continues to be a source of inspiration for me. I always used to say, in the past decades, that I wanted to make more records – and I’ve done that.” Her overdriver Springsteen så visst ikke, siden utgivelsen av The Rising i 2002, har han sluppet hele 6 studioalbum, og tilnærmet kontinuerlig turnert med utsolgte konserter verden rundt.

Annonse

Wrecking Ball var Springsteen 17. studioalbum, og høstet strålende kritikker fra en tilnærmet samlet musikkpresse, deriblant Lyd & Bilde.

Les artikkelen i Rolling Stone her!

Les den offisielle pressmeldingen her!

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Serieversjonen av den svenske filmsuksessen leverer mer av det samme, i et heseblesende, men etter hvert repeterende, tempo.
At 40 % av spanske menn går på horehus var en sjokkerende nyhet for oss – men jammen makter ikke Álex Pina å lage heidundrende underholdning ut av tragedien.
April byr på mye snadder fra strømmetjenestene, nå kan du også strømme innhold fra nykommeren Paramount+.
En hyperaktiv, sterkt alkoholisert og gudbenådet sjarmerende flyvertinne, kan det virkelig bli god underholdning ut av.
De eksisterende produkter utfases. Men brukerstøtte fortsetter i en periode.
Slipper også RF 100mm f2.8L, RF 400mm f2.8L og RF 600mm f4L.
To nye mobiler med fokus på kameraet.
Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Strømmegiganten har gjort en større innholdsavtale med Sony Pictures.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Lanserer blant annet nye TV-er med MiniLED-teknologi.
TCL TS8132 er en rimelig lydplanke med Dolby Atmos, som gjenskapes av diskrete topphøyttalere.
Ny drivlinje og fleksible utstyrspakker.
Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.
77 mil rekkevidde, Burmester lydanlegg og MBUX infotainment-system. Garantert en luksusbil av dimensjoner.
Creative SXFI Air Gamer lover å være noe for alle, og tilbyr både trådløs og kablet lyd.