TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Vi har prøvd kameraet på OnePlus 10 Pro

Lanseringsdatoen har også blitt offentliggjort. Gled deg til 31. mars.

forfatter
Publisert 27.03.22 - 11:00

Det er under en uke til OnePlus 10 Pro lanseres på det norske markedet. Det avslørte den kinesiske mobilprodusenten i en pressemelding. Mer nøyaktig skjer det på torsdag 31. mars kl 16:00.

Vi gleder oss spesielt til kameraet i den kommende mobilen, som nå er oppgradert til den andre generasjonen av Hasselblad Camera for Mobile. Kamerasystemet fanger bilder i full 10-bit kvalitet, det gjør det i stand til å prosessere 64 ganger så mange farger som andre mobiler med 8-bit farger. Og med OnePlus Billion Color Solution kan brukerne utnytte seg av Natural Color Calibration med Hasseblad på OnePlus 10 Pro 5G, som gir over en milliard farger.

I forbindelse med en workshop som OnePlus holdt i København forrige uke, fikk Lyd & Bilde muligheten til å prøve ut kameraet på egenhånd.

Mobilprodusenten hadde invitert den nederlandske fotografen David Peskens, som er offisiell Hasselblad Master. Han fortalte om sine erfaringer med kameraet på OnePlus 10 Pro, som han selv har vært med på å utvikle.

Les også MWC 2022: Her er OnePlus 10 Pro Vi har intervjuet Tuomas Lampén, OnePlus’ Head of European Strategy, og her viser han oss for første gang den kommende toppmobilen, OnePlus 10 Pro.
Firstlook oneplus10Pro TOP 1

David Peskens står nemlig bak tre unike kamerafiltre (eller «Hasselblad Master Styles», som OnePlus foretrekker å kalle det) på den kommende mobilen, filtre som setter fotografens særegne stil og teknikk på bildet. David Peskens såkalte Emerald-filter skal gjøre brukeren i stand til å ta bilder som ligner natur- og landskapsbildene med samme stilistiske preg som Peskens.

De to andre «Master Styles», Serenity og Radiance – skal gjøre brukeren i stand til å ta stemningsfulle portrettbilder samt fargerike bilder i urbane miljøer.

I forbindelse med OnePlus sin workshop fikk vi også lov til å selv prøve OnePlus 10 Pros nye kamera, med de nevnte filtre samt kameraets heftige 150 graders ultravidvinkel-linse. Disse bildene får vi dessverre ikke lov til å vise før mobilens offisielle lansering, så under må dere nøye dere med bilder tatt med mobilens primære vidvinkelobjektiv. Disse kan du i se galleriet i bunn av artikkelen.

Les også Ny OnePlus toppmobil er allerede lansert Den kinesiske produsenten er klar med ny toppmodel flere måneder før de pleier

Kameraet i OnePlus 10 Pro består av 48 Mp Sony IMX789-optikk, 50 Mp 150° ultravidvinkel samt et telefotokamera på 8 Mp med 3,3x optisk zoom. Frontkameraet er på 32 Mp.

 

 

1 2 3 4
<
>
1

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Det er på tide å oppgradere din iPhone Det nyeste operativsystemet til iPhone kommer med massevis av nye funksjoner
Følg Lyd & Bilde