Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Vi har prøvd kameraet på OnePlus 10 Pro

Lanseringsdatoen har også blitt offentliggjort. Gled deg til 31. mars.

Skrevet av / 27.03.22 - 11:00
Vi har prøvd kameraet på OnePlus 10 Pro

Det er under en uke til OnePlus 10 Pro lanseres på det norske markedet. Det avslørte den kinesiske mobilprodusenten i en pressemelding. Mer nøyaktig skjer det på torsdag 31. mars kl 16:00.

Vi gleder oss spesielt til kameraet i den kommende mobilen, som nå er oppgradert til den andre generasjonen av Hasselblad Camera for Mobile. Kamerasystemet fanger bilder i full 10-bit kvalitet, det gjør det i stand til å prosessere 64 ganger så mange farger som andre mobiler med 8-bit farger. Og med OnePlus Billion Color Solution kan brukerne utnytte seg av Natural Color Calibration med Hasseblad på OnePlus 10 Pro 5G, som gir over en milliard farger.

I forbindelse med en workshop som OnePlus holdt i København forrige uke, fikk Lyd & Bilde muligheten til å prøve ut kameraet på egenhånd.

Mobilprodusenten hadde invitert den nederlandske fotografen David Peskens, som er offisiell Hasselblad Master. Han fortalte om sine erfaringer med kameraet på OnePlus 10 Pro, som han selv har vært med på å utvikle.

Les også MWC 2022: Her er OnePlus 10 Pro Vi har intervjuet Tuomas Lampén, OnePlus’ Head of European Strategy, og her viser han oss for første gang den kommende toppmobilen, OnePlus 10 Pro.

David Peskens står nemlig bak tre unike kamerafiltre (eller «Hasselblad Master Styles», som OnePlus foretrekker å kalle det) på den kommende mobilen, filtre som setter fotografens særegne stil og teknikk på bildet. David Peskens såkalte Emerald-filter skal gjøre brukeren i stand til å ta bilder som ligner natur- og landskapsbildene med samme stilistiske preg som Peskens.

De to andre «Master Styles», Serenity og Radiance – skal gjøre brukeren i stand til å ta stemningsfulle portrettbilder samt fargerike bilder i urbane miljøer.

I forbindelse med OnePlus sin workshop fikk vi også lov til å selv prøve OnePlus 10 Pros nye kamera, med de nevnte filtre samt kameraets heftige 150 graders ultravidvinkel-linse. Disse bildene får vi dessverre ikke lov til å vise før mobilens offisielle lansering, så under må dere nøye dere med bilder tatt med mobilens primære vidvinkelobjektiv. Disse kan du i se galleriet i bunn av artikkelen.

Les også Ny OnePlus toppmobil er allerede lansert Den kinesiske produsenten er klar med ny toppmodel flere måneder før de pleier

Kameraet i OnePlus 10 Pro består av 48 Mp Sony IMX789-optikk, 50 Mp 150° ultravidvinkel samt et telefotokamera på 8 Mp med 3,3x optisk zoom. Frontkameraet er på 32 Mp.

 

 

1 2 3 4
<
>
1
Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top