TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

MWC 2022: Første titt på OnePlus 10 Pro

Vi har intervjuet Tuomas Lampén, OnePlus’ Head of European Strategy, og her viser han oss for første gang den kommende toppmobilen, OnePlus 10 Pro.

forfatter
Publisert 01.03.22 - 11:46

I januar lanserte kinesiske OnePlus etterfølgeren til OnePlus 9 Pro på det kinesiske markedet.

Les også Ny OnePlus toppmobil er allerede lansert Den kinesiske produsenten er klar med ny toppmodel flere måneder før de pleier

Den nye toppmodellen, OnePlus 10 Pro, kommer bl.a. med 5000 mAh batteri og 80W hurtiglading, Snapdragon 8 Gen 1 prosessor samt med 48 Mp + 50 Mp + 8 Mp tredobbelt primært samt 32 Mp frontkamera.

På Mobile World Congress i Barcelona fikk vi for første gang muligheten til å se og prøve den nye smarttelefonen. Vi møtte på Tuomas Lampén, OnePlus’ Head of European Strategy, som viste oss telefonen og og de nye funksjonene på den.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Det er på tide å oppgradere din iPhone Det nyeste operativsystemet til iPhone kommer med massevis av nye funksjoner
Følg Lyd & Bilde