Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

To nye budsjettvennlige smarttelefoner fra OnePlus

Ny Nord N-serie er de billigste mobilene fra OnePlus til dato.

Skrevet av / 30.10.20 - 18:11
To nye budsjettvennlige smarttelefoner fra OnePlus

Mellomklassemobilen OnePlus Nord har vært en stor suksess for den fremadstormende kinesiske mobilprodusenten. Derfor er det neppe noen overraskelse at serien blir utvidet med to nye smarttelefoner, OnePlus N10 5G og OnePlus Nord N100, som begge koster under 3.000 kroner.

“OnePlus’ visjon om å dele bedre teknologi med verden betyr at vi strever etter å gjøre banebrytende teknologi tilgjengelig for en større brukergruppe. OnePlus Nord N-serien er neste skritt i vår strategi om å utvide vårt tilbud av smarttelefoner i flere prisklasser. Nå kan enda flere brukere få en uovertruffen opplevelse uten å gå på kompromiss med kvaliteten,” sier Pete Lau, grunnlegger og CEO i OnePlus.

Les også Mer enn bare skryt? OnePlus Nord ble markedsført som om mobilen var ensbetydende med Jesus gjenkomst. Det er den ikke, men mindre kan vel også være bra.

Den “dyre” OnePlus Nord N10 5G kommer, som navnet antyder, med 5G-støtte. Den kommer med en 6,49″ skjerm med 90 Hz oppdateringsfrekvens og FHD+ oppløsning.

Prosessoren er fra Qualcomm, og det er snakk om en Snapdragon 690 med åttekjernet CPU. Mobilen har 6 GB RAM og 128 GB innebygd lagring, som kan utvides ved hjelp av ekstern minnekort. Batteriet er på 4.300 mAh, som støtter OnePlus’ Warp Charge 30T hurtigoppladning.

OnePlus Nord N10 5G (Foto: OnePlus)

På baksiden sitter fire kameralinser, herunder et primært kamera på 64 Mp samt en ultravidvinkel-linse på 119 grader. Frontkameraet er på 16 Mp.

OnePlus Nord N10 5G koster 3.699 kroner og er tilgjengelig nå i fargen Midnight Ice.

Den enda rimeligere OnePlus Nord N100 kommer med 6,52″ skjerm, 5.000 mAh batteri, Snapdragon 460-prosessor, 4 GB RAM samt 64 GB innebygd lagring, som også kan utvides ved hjelp av eksternt minnekort.

OnePlus Nord N100 (Foto: OnePlus)

Mobilen er utstyrt med et 13 Mp kamera samt en bokeh-linse og en makrolinse, slik at man kan ta gode portretter samt nærbilder.

OnePlus Nord N100 koster bare 1.999 kroner og er tilgjengelig nå i fargen Midnight Frost.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Google står selv bak en stor lekkasje

Youtube finner sangen du nynner på

Neste Sony-mobil kan mangle viktig kamerafunksjon

OnePlus er klar for en kjølig sommer med hotte produkter

Lekkasje av Google Pixel 9

Slutt på monopol for Apple Pay

Flytt bildene dine fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er så godt som "dødt"

Endelig hastighet i Google Maps

Samsung baner ny og bedre vei med kunstig intelligens

Nye smartklokker fra Samsung med fokus på helse og friluftsliv

Galaxy Ring kommer ikke til Norge helt ennå

Scroll to Top