To nye budsjettvennlige smarttelefoner fra OnePlus

Ny Nord N-serie er de billigste mobilene fra OnePlus til dato.
Annonse
Annonse
forfatter

Mellomklassemobilen OnePlus Nord har vært en stor suksess for den fremadstormende kinesiske mobilprodusenten. Derfor er det neppe noen overraskelse at serien blir utvidet med to nye smarttelefoner, OnePlus N10 5G og OnePlus Nord N100, som begge koster under 3.000 kroner.

«OnePlus’ visjon om å dele bedre teknologi med verden betyr at vi strever etter å gjøre banebrytende teknologi tilgjengelig for en større brukergruppe. OnePlus Nord N-serien er neste skritt i vår strategi om å utvide vårt tilbud av smarttelefoner i flere prisklasser. Nå kan enda flere brukere få en uovertruffen opplevelse uten å gå på kompromiss med kvaliteten,» sier Pete Lau, grunnlegger og CEO i OnePlus.

Les også
Mer enn bare skryt? OnePlus Nord ble markedsført som om mobilen var ensbetydende med Jesus gjenkomst. Det er den ikke, men mindre kan vel også være bra.

Den «dyre» OnePlus Nord N10 5G kommer, som navnet antyder, med 5G-støtte. Den kommer med en 6,49″ skjerm med 90 Hz oppdateringsfrekvens og FHD+ oppløsning.

Prosessoren er fra Qualcomm, og det er snakk om en Snapdragon 690 med åttekjernet CPU. Mobilen har 6 GB RAM og 128 GB innebygd lagring, som kan utvides ved hjelp av ekstern minnekort. Batteriet er på 4.300 mAh, som støtter OnePlus’ Warp Charge 30T hurtigoppladning.

OnePlus Nord N10 5G (Foto: OnePlus)

På baksiden sitter fire kameralinser, herunder et primært kamera på 64 Mp samt en ultravidvinkel-linse på 119 grader. Frontkameraet er på 16 Mp.

Annonse

OnePlus Nord N10 5G koster 3.699 kroner og er tilgjengelig nå i fargen Midnight Ice.

Den enda rimeligere OnePlus Nord N100 kommer med 6,52″ skjerm, 5.000 mAh batteri, Snapdragon 460-prosessor, 4 GB RAM samt 64 GB innebygd lagring, som også kan utvides ved hjelp av eksternt minnekort.

OnePlus Nord N100 (Foto: OnePlus)

Mobilen er utstyrt med et 13 Mp kamera samt en bokeh-linse og en makrolinse, slik at man kan ta gode portretter samt nærbilder.

OnePlus Nord N100 koster bare 1.999 kroner og er tilgjengelig nå i fargen Midnight Frost.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.
Motorola Moto G30 kommer med 64 Mp kamera og 90 Hz skjerm.
Lesebrett for fargerike illustrasjoner.
Galaxy A52 og Galaxy A72 får 90 Hz, mens skjermen på Galaxy A52 5G kommer helt opp til 120 Hz.
Negative kommentarer renner inn etter trøbbel med forhåndsbestillingen av IONIQ 5.
Kjapp deg om du ønsker James Bonds kamera.
Elektrostatiske hodetelefoner og drivere fra Stax er bare begynnelsen.
Volkswagen ID.4 har ankommet norske forhandlere. Vi har tatt en rask titt - og lytt - på infotainment-systemet!
Canon oppgraderer EOS M50 Mark II med flere videofunksjoner.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.