TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Samsung avvikler Galaxy Note-serien

Det kommer ikke flere smarttelefoner i den populære Galaxy Note-serien, som må ofre seg for å gi plass til Samsungs brettbare mobiler.

Ryktene begynte å gå rundt allerede i fjor – kort tid etter at Samsung lanserte de siste modellene i den populære Note-serien, nemlig Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 Ultra. Og det kom ingen nye modeller i 2021.

Og det ser ut til at Samsung har besluttet at dette er fint sted å avslutte serien. Det kommer ingen flere Galaxy Note-mobiler på markedet markedet, og de eksistrende modellene vil også forsvinne fra butikkhyllene. Det skriver det sør-koreanske nyhetsmediet ET News.

Brettbare mobiler er fremtiden … eller? Samsung Galaxy Z Fold 3 er den beste brettbare mobilen fra koreanerne til dags dato. Men er du sikker på at brettbare mobiler er noe for deg?
Samsung Galaxy Z Fold 3

Samsung ønsker i stedet å prioritere de brettbare mobilene i Galaxy Z-serien, og naturligvis den absolutte flaggskipsserien, Galaxy S, og som brukere av den nyeste brettbare Galaxy Z Fold 3 allerede vet, så støttes denne av model S-Pen og har tatt over noen av de viktigste funksjonene fra Note-serien. Det samme gjelder i begrenset omfang også for Samsung Galaxy S21 Ultra.

Dette kommer i enda høyere grad til å gjelde for den nye Galaxy S22-serien, som er like rundt hjørnet med en forventet lansering til februar neste år.

ET News skriver i hvert fall at Samsung vil ha et stort fokus på å markedsføre den kommende Galaxy S22 Ultra som en Note-etterfølger, og den skal overta flere av de spesifikke Note-funksjonene, herunder integrert S-Pen samt et mer Note-aktig design.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Lyd & Bilde