Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Ryktene om Google Pixel Fold ser ut til å være sanne

Det har gått rykter om at Google jobber med en brettbar telefon, og nå har det dukket opp en video som viser det som muligens kan være en Pixel Fold.

Skrevet av / 27.04.23 - 18:30
Ryktene om Google Pixel Fold ser ut til å være sanne

Brettbare mobiler har blitt en trend med modeller som Samsung Galaxy Z Fold og Motorola Razr. Det sies til og med at forsiktige Apple ser på muligheten for å lage en brettbar iPhone. Google har snakket om en brettbar Pixel-mobil siden 2019, og det kom rykter om spesifikke modeller i 2021. Nylig har det vært snakk om at Google vil avduke mobilen under Google I/O-konferansen i mai.

Les også Samsungs dyre brettbare er for de få Samsung Galaxy Z Fold 4 følger i forgjengerens fotspor, og er mest for deg som har arvet en rik onkel, og dessuten har bruk for unik mobil produktivitet.

Nå har ryktene plutselig blitt mye mer konkrete etter at Android-utvikleren Kuba Wojciechowski postet en video på sin Twitter-konto som viser en brettbar mobil. Mobiltelefonen likner ingen eksisterende brettbar modeller, så det er mulig at det er en Pixel Fold som vises i videoen.

Twitter-kontoen OnLeaks lagde allerede i desember en rendering av hvordan mobilen kunne se ut, basert på de detaljene som var lekket (hovedbildet ovenfor). Mange av detaljene i videoen ser ut til å stemme overens med illustrasjonen. Man kan se kameraklumpen på baksiden og et kamerahull på forsiden.

Les også Kongen av brettmobiler er tilbake Motorola Razr 2022 beviser at alle god ting er tre. Endelig lever Motorolas brettmobil opp til sin ikoniske forgjenger.

Men det mest bemerkelsesverdige er den bisarre brede rammen rundt skjermen, noe som vi trodde ville være historie etter at produsentene begynte å lage et hull i skjermen for selfie-kameraet. Det spekuleres at den brede rammen kan ha noe å gjøre med at CNBC tidligere har rapportert at mobilen vil ha “det mest holdbare hengslet på noen brettbar mobil”. Det er også sagt at mobilen kan koste opp mot 1.700 dollar.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Innebygd dashcam i Pixel?

Nye Garmin-hjelpemidler for jakt

Bedre hjerteovervåking med Galaxy Watch

Skap video og musikk på iPaden din

Ny Sony toppmobil til innholdsskapere

Hele tre nye dingser fra Google!

Scroll to Top