Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

OxygenOS 14 blir tilgjengelig 25. september

Takket være den nye Trinity Engine-platform kan brukerne se frem til en enda bedre og jevnere opplevelse, lover mobilprodusenten.

Skrevet av / 03.09.23 - 19:50
OxygenOS 14 blir tilgjengelig 25. september

OnePlus’ mobiler er basert på operativsystemet Android, men brukergrensesnittet er utviklet av OnePlus selv og kalles OxygenOS. Selskapet har nå kunngjort at brukerne vil kunne laste ned en helt ny versjon 25. september.

OxygenOS 14 er et av de første operativsystemene basert på Android 14 og vil introdusere en rekke spennende funksjoner som er utviklet for å gi bedre brukeropplevelser, lover OnePlus i en pressemelding.

Les også Første nettbrett fra OnePlus er en fulltreffer OnePlus Pad er et fremragende første nettbrett fra den kinesiske produsenten, men egner seg best til hjemmebruk.

En av nyhetene i OxygenOS 14 er den nye såkalte » performance-plattformen» Trinity Engine. Ved å oppnå et bedre samspill mellom maskinvare og programvare skal Trinity Engine frigjøre «det fulle potensialet til OnePlus-enheter for å løse bransjens utfordringer med å oppnå høyere energieffektivitet, bedre multitasking-kapasitet og en mer allsidig, rask og sømløs opplevelse», hevder produsenten.

OxygenOS 14 inkluderer også teknologier som CPU-, RAM- og ROM-vitalisering, HyperBoost, HyperTouch og HyperRendering. Kombinasjonen av disse teknologiene skal gi bedre multitasking og muliggjøre intensiv mobilspilling og langvarig bruk av enheten, skriver OnePlus i pressemeldingen.

OxygenOS 14
(Foto: OnePlus)

Oppdateringen rulles automatisk ut til brukernes OnePlus-mobiler, og blant de første modellene som får den nye OxygenOS 14-versjonen er OnePlus 11, OnePlus Nord 3 og OnePlus 10 Pro. Flaggskipmodeller fra OnePlus 9 og oppover, samt Nord-modeller med Android 12 eller nyere, vil også bli oppdatert.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Full furore: Apple ber om unnskyldning for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbake!

Smartere og sterkere - samme kamera

Ny iPad Air fås i to størrelser

IPad Pro får to OLED-paneler

Nothings designkonkurranse er avgjort

Forsov du deg i dag morges? Apple innrømmer at det var deres feil!

Ta en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMDs egne mobiler

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Scroll to Top