Nyhet

OnePlus 11 lanseres i Kina 4. januar

Den nyeste OnePlus-toppmobilen vises for kinesiske forbrukere mer enn en måned før den globale lanseringen. Spesifikasjonene og bildene av mobilen er allerede blitt lekket.

Skrevet av / 29.12.22 - 16:35
OnePlus 11 lanseres i Kina 4. januar

Før jul kunne vi fortelle at OnePlus 11 5G – den nyeste flaggskipsmodellen fra den populære mobilprodusenten – ville bli presentert 7. februar på det globale lanseringseventet ‘Cloud 11’, i den indiske hovedstaden New Delhi.

Les også Nyheter fra OnePlus OnePlus slipper en teaser-video som viser viktige detaljer om Oneplus 11 5G og avslører at lanseringsdatoen ikke er langt unna.

Men nå ser OnePlus ut til å ha kommet seg selv i forkjøpet. Selskapets grunnlegger og direktør Pete Lau har nemlig løftet sløret for en egen kinesisk lansering, som finner sted allerede neste onsdag 4. januar, kl 07:30 norsk tid.

Her er spesifikasjonene

Vi trenger ikke vente lenge med å få se bilder av den nye smarttelefonen. Og stort sett alle spesfikasjonene har også allerede blitt “lekket” i form av offisiell informasjon fra den kinesiske sertifiseringsmyndigheten TENAA (Telecommunication Equipment Certification Center).

Dermed ved vi allerede nå at OnePlus 11 5G kommer med en kurvet AMOLED-skjerm på 6,7″ med en oppløsning på 3.216 x 1.440 pixels og en dynamisk oppdateringshastighet på 1 til 120 hertz. Altså tilsynelatende nøyaktig den samme skjermen som forgjengeren, OnePlus 10 Pro.

OnePlus 11 5G
OnePlus 11 kommer nøyaktig som sin forgjenger i fargene Forest Emerald og Volcanic Black, noe et lekket bilde avslører. Mobilen lanseres sammen med øreproppene OnePlus Buds Pro 2. (Foto: OnePlus)

OnePlus 11 blir med sine 8,63 mm en smule slankere enn fjorårets toppmodell, og derfor veier den også litt mindre, nemlig 205 gram.

Videre leveres den nye smarttelefonen med Qualcomms nyeste Snapdragon 7 Gen 2-prosessor, opptil 16 GB LPDDR5X RAM samt 512 GB innebygd UFS 4.0-lagringsplass, og det 5000 mAh store batteriet vil kunne lades med opptil 100 watt såkalt SuperVOOC-hurigladning.

Operativsystemet blir Android 13 supplert av OnePlus’ eget brukergrensesnitt OxygenOS 13.

Hasselblad er tilbake

OnePlus 10T, som kom i høst, måtte klare seg uten optimerte kamera-programvaren fra svenske Hasselblad, som begeistret oss på OnePlus 10 Pro. Men med OnePlus 11 5G er Hasselblad tilbake.

Det primære kameraet på mobilens bakside består følgende:

– 50 Mp vidvinkel med Sony IMX890-bildesensor
– 48 Mp ultravidvinkel med Sony IMX581-bildesensor
– 32 Mp telezoom med 2x optisk zoom og Sony IMX709-bildesensor

Les også Her er de første bildene tatt med OnePlus 10 Pro Lanseringsdatoen har også blitt offentliggjort. Gled deg til 31. mars.

Frontkameraet, som kikker ut gjennom et utgravert hull i skjermen, er utstyrt med en 16 Mp-sensor.

Vi følger naturligvis med på lanseringen på nyåret. Og hvis alt går som planlagt vil Lyd & Bilde også være tilstede på den globale lanseringen i New Delhi den 7. februar. 

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Ny kompakt flaggskipmobil fra Asus

10 nye funksjoner å glede seg til i iOS 17

Kongen av klapptelefoner er tilbake med Motorola Razr 40 Ultra.

Mobil med basisfunksjoner er målrettet skjermtrøtte unge

Apples Min bildestrøm stenges

Airtags til Android

Scroll to Top