Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Snart får vi se OnePlus 11 og OnePlus Buds Pro 2

OnePlus slipper en teaser-video som viser viktige detaljer om Oneplus 11 5G og avslører at lanseringsdatoen ikke er langt unna.

Skrevet av / 19.12.22 - 15:54
Snart får vi se OnePlus 11 og OnePlus Buds Pro 2

I vår testet vi flaggskipmodellen OnePlus 10 Pro, som vi ble veldig imponert over. Senere i høst kom også OnePlus 10T, som vi mente hadde gjort for mange kompromisser. Spørsmålet var om neste generasjon ville rette opp manglene. Nå forteller Oneplus at ventetiden snart er over.

Les også OnePlus tilbake på tronen OnePlus 10 Pro er kanskje den beste Android-mobilen på markedet akkurat nå.

De vil nemlig i begynnelsen av neste år ha et lanseringsevent der de viser frem Oneplus 11 5G. Og for å roe oss litt slipper de nå en teaservideo som viser litt av hva vi har i vente.

To elskede funksjoner gjør comeback i Oneplus 11 5G. Blant annet den veldig smarte Alert Slider, hvor man har en fysisk bryter for å bytte mellom stille-modus, vibrasjon og lyd. Men først og fremst får vi se Hasselblad-samarbeidet, med kameraet som vi tidligere har hatt god erfaring med.

På eventet vil de også vise frem de helt trådløse øreproppene OnePlus Buds Pro 2. Med tanke på at vi i fjor høst delte ut en «best i test» til forgjengeren OnePlus Buds Pro, gleder vi oss virkelig til å få teste dem.

Les også Glimrende AirPods-kopi Det er helt tydelig at OnePlus har brukt AirPods Pro som mal, likevel er Buds Pro så vellykket at de fortjener å bli sett på som noe eget.

Vi er glade for å avsløre disse spennende nye produktene som gir en jevn, rask og smidig opplevelse på markedet. OnePlus 11 5G, OnePlus Buds Pro 2 og andre produkter drives av vårt Community, og vil være utstyrt med den mest avanserte teknologien for å gi våre brukere en god opplevelse,» sier Pete Lau, grunnleggeren av OnePlus, Senior Vice President og produktsjef hos OPPO og OnePlus.

Mer informasjon får vi den 7. februar 2023 ved lanseringseventet i New Delhi, kalt Cloud 11.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Full furore: Apple ber om unnskyldning for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbake!

Smartere og sterkere - samme kamera

Ny iPad Air fås i to størrelser

IPad Pro får to OLED-paneler

Nothings designkonkurranse er avgjort

Forsov du deg i dag morges? Apple innrømmer at det var deres feil!

Ta en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMDs egne mobiler

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Scroll to Top