TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Snart får vi se OnePlus 11 og OnePlus Buds Pro 2

OnePlus slipper en teaser-video som viser viktige detaljer om Oneplus 11 5G og avslører at lanseringsdatoen ikke er langt unna.

forfatter
Publisert 19.12.22 - 15:54

I vår testet vi flaggskipmodellen OnePlus 10 Pro, som vi ble veldig imponert over. Senere i høst kom også OnePlus 10T, som vi mente hadde gjort for mange kompromisser. Spørsmålet var om neste generasjon ville rette opp manglene. Nå forteller Oneplus at ventetiden snart er over.

Les også OnePlus tilbake på tronen OnePlus 10 Pro er kanskje den beste Android-mobilen på markedet akkurat nå.
OnePlus 10 Pro

De vil nemlig i begynnelsen av neste år ha et lanseringsevent der de viser frem Oneplus 11 5G. Og for å roe oss litt slipper de nå en teaservideo som viser litt av hva vi har i vente.

https://youtu.be/KFOQHLN5HYg

To elskede funksjoner gjør comeback i Oneplus 11 5G. Blant annet den veldig smarte Alert Slider, hvor man har en fysisk bryter for å bytte mellom stille-modus, vibrasjon og lyd. Men først og fremst får vi se Hasselblad-samarbeidet, med kameraet som vi tidligere har hatt god erfaring med.

På eventet vil de også vise frem de helt trådløse øreproppene OnePlus Buds Pro 2. Med tanke på at vi i fjor høst delte ut en «best i test» til forgjengeren OnePlus Buds Pro, gleder vi oss virkelig til å få teste dem.

Les også Glimrende AirPods-kopi Det er helt tydelig at OnePlus har brukt AirPods Pro som mal, likevel er Buds Pro så vellykket at de fortjener å bli sett på som noe eget.
OnePlus Buds Pro GeirNordby-L&B scaled

Vi er glade for å avsløre disse spennende nye produktene som gir en jevn, rask og smidig opplevelse på markedet. OnePlus 11 5G, OnePlus Buds Pro 2 og andre produkter drives av vårt Community, og vil være utstyrt med den mest avanserte teknologien for å gi våre brukere en god opplevelse,» sier Pete Lau, grunnleggeren av OnePlus, Senior Vice President og produktsjef hos OPPO og OnePlus.

Mer informasjon får vi den 7. februar 2023 ved lanseringseventet i New Delhi, kalt Cloud 11.

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Omvendt? Er virkelig iPhone den beste mobilen? Hvorfor er den i så fall det? Som innbitt Android-bruker har jeg tatt utfordringen med å leve med to iOS-produkter for en periode. Usikker på om jeg skal le eller gråte …
Har Motorola funnet G-punktet? Den kinesiske mobilprodusenten lanserer tre nye billige smarttelefoner.
Samsung Galaxy S23 rett rundt hjørnet - Nå vet vi datoen! Første fysiske Galaxy Unpacked-event på tre år.
Huawei Watch GT 3 SE For å holde fast ved dine nyttårsforsetter er det viktig å bruke alle triksene man har. Kanskje er det en ny treningsklokke som skal til?
Ny mobil til folk med slips Skal være den perfekte smarttelefonen til forretningsfolk.
Følg Lyd & Bilde