TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Nye Motorola Moto G62 5G koster under 3.000 kroner

Motorola lanserer enda en budsjettmobil med 5G.

forfatter
Publisert 15.06.22 - 17:35

Motorola er fast bestemt på at forbrukere kjøper mobil like ofte som de kjøper nye sko. Det er faktisk så mange mellomklasse- og budsjettmobiler fra selskapet på markedet, at vi rett og slett har mistet litt oversikt.

Les også Syltynn mellomklassemobil fra Motorola Motorola Edge 30 er verdens tynneste 5G-smartphone, hevder produsenten.
MotorolaEdge30 TOP 989x556 1

Den aller nyeste modellen i sortimentet heter Moto G62, og koster kun 2.999 kroner, selv om den kommer med 5G.

Ifølge produsenten er Motorola Moto G62 «laget for underholdning takket være sin premium-skjerm, den romlige lydopplevelsen fra Dolby Atmos, avanserte kamerafunksjoner og en lang batterilevetid som holder liv i det hele,» det skriver selskapet i en pressemelding.

Moto G62 kommer med en 6,5″ skjerm med Full HD+-oppløsning og en oppdateringhastighet på 120 Hz. I tillegg kommer det Dolby Atmos-lyd ut fra stereohøyttalerne, og batteriet er for øvrig på 5.000 mAh. Mobilen bør altså kunne holde strøm til en hel dag, uansett hvor mye innhold man ser på.

Motorola Moto G62 5G
Motorola Moto G62 5G kommer i fargene Midnight Grey (som på bildet) og Frosted Blue. (Foto: Peter Gotschalk)

Moto G62 er også utstyrt med et triple-kamera. Den primære vidvinkellinsen er på 50 Mp, og man får en 118° ultravidvinkel på 8 Mp samt en dedikert dybdesensor på 2 Mp.

Hele maskineriet drives av Android 12 samt en Snapdragon 480+-prosessor med opptil 6 GB RAM og 128 GB innebygd lagring.

Kommer også i Business Edition

Mens alle Motorolas enheter er beskyttes av ThinkShield for mobile, er Moto G62 5G også tilgjengelig i en spesiell Business Edition med Android Enterprise Recommended-sertifisering- og tilbyr B2B-brukere enda mer beskyttelse med ytterlige programvare og sikkerhetsoppdateringen i 4 år, pluss sertifiseringer av høy kvalitet som f.eks. FIPS 140-2, lover produsenten.

I tilleg har Motorola inngått et samarbeid Zimperium for å tilby Moto Threat Defense, som er en ledende aktør innen AI-basert beskyttelse mot nye trusler som phishing eller malware, forteller Motorola.

Pris og tilgjengelighet

Motorola Moto G62 vil være tilgjengelig i Norden fra 4. juli i fargene Midnight Grey og Frosted Blue. Den veiledende prisen er 2.999 kroner.

Annonse
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Ny oppdatering for Garmin-brukere Garmin gir ut funksjonoppdateringer til flere av sine smarte sportsklokker og sykkeldataer
En Musk-mobil? Ja takk! Elon Musk hevder at Apple truer med å fjerne Twitter fra App Store. Skulle det skje, lover teknologi-milliardæren å utvikle sin egen smarttelefon. Vi gleder oss allerede.
Nei, USA forbyr IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheters fokus er på å stoppe salget av telekommunikasjonsutstyr og overvåkningsteknologi fra fem navngitte kinesiske selskaper
Kongen av brettmobiler er tilbake Motorola Razr 2022 beviser at alle god ting er tre. Endelig lever Motorolas brettmobil opp til sin ikoniske forgjenger.
Lang, men middelmådig brukstid Nokia X30 5G er den grønneste mobilen fra finske HMD, men ytelsen er ikke imponerende.
Følg Lyd & Bilde