TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Motorola lanserer nedgradert toppmodell

Motorola Edge 30 er verdens tynneste 5G-smartphone, hevder produsenten.

forfatter
Publisert 28.04.22 - 13:03

De siste to årene har Motorola lansert flere modeller i den såkalte Edge-serien av premiummobiler, men i år gjorde den kinesiske mobilprodusenten et annet valg, da Edge 30 Pro ble lansert for seg selv allerede i slutten av februar.

Les også Topp ytelse til spottpris Motorola Edge 30 Pro er i skrivende stund den raskeste Android-mobilen på markedet, og prisen er nesten uslåelig.
Motorola Edge 30 Pro

Først nå er Motorola klar med den «alminnelige» Edge 30, som kommer til salg den 9. mai.

Motorola har selv kalt Motorola Edge 30 for «verdens tynneste 5G-smarttelefon», og selv om man ikke offisielt kan bekrefte det, så er den i hvert både tynn og lett med sin 6,79 mm og 155 gram.

Satt opp imot fjorårets standardmodell, Motorola Edge 20, så har det ikke skjedd store endringer når deg gjelder prosessorkraften. Motorola Edge 30 er nemlig basert på den samme Snapdragon 778G-prosessoren som Edge 20. Det er derimot hovedkameraet og mobilens fysiske design som har endret seg.

Motorola Edge 30 kommer i fargene Aurora Green (avbildet), Meteor Grey og Supermoon Silver. (Foto: Motorola)

I tilegg til å være slankere og lettere er Motorola Edge 30 også fysisk mindre enn sin forgjenger. Den kommer med en AMOLED-skjerm på 6,5″ og FHD+-oppløsning, ellers har skjermen en oppdateringsfrekvens på 144 Hz samt HDR10+.

Batteriet er kun på 4020 mAh, men kan hurtiglades med opptil 30W.

Motorola Edge 30 kommer som sagt til salg 9. mai, og til en veiledende pris på 4.999 kroner.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Det er på tide å oppgradere din iPhone Det nyeste operativsystemet til iPhone kommer med massevis av nye funksjoner
Følg Lyd & Bilde