TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Motorola lanserer nedgradert toppmodell

Motorola Edge 30 er verdens tynneste 5G-smartphone, hevder produsenten.

forfatter
Publisert 28.04.22 - 13:03

De siste to årene har Motorola lansert flere modeller i den såkalte Edge-serien av premiummobiler, men i år gjorde den kinesiske mobilprodusenten et annet valg, da Edge 30 Pro ble lansert for seg selv allerede i slutten av februar.

Les også Topp ytelse til spottpris Motorola Edge 30 Pro er i skrivende stund den raskeste Android-mobilen på markedet, og prisen er nesten uslåelig.
Motorola Edge 30 Pro

Først nå er Motorola klar med den «alminnelige» Edge 30, som kommer til salg den 9. mai.

Motorola har selv kalt Motorola Edge 30 for «verdens tynneste 5G-smarttelefon», og selv om man ikke offisielt kan bekrefte det, så er den i hvert både tynn og lett med sin 6,79 mm og 155 gram.

Satt opp imot fjorårets standardmodell, Motorola Edge 20, så har det ikke skjedd store endringer når deg gjelder prosessorkraften. Motorola Edge 30 er nemlig basert på den samme Snapdragon 778G-prosessoren som Edge 20. Det er derimot hovedkameraet og mobilens fysiske design som har endret seg.

Motorola Edge 30 kommer i fargene Aurora Green (avbildet), Meteor Grey og Supermoon Silver. (Foto: Motorola)

I tilegg til å være slankere og lettere er Motorola Edge 30 også fysisk mindre enn sin forgjenger. Den kommer med en AMOLED-skjerm på 6,5″ og FHD+-oppløsning, ellers har skjermen en oppdateringsfrekvens på 144 Hz samt HDR10+.

Batteriet er kun på 4020 mAh, men kan hurtiglades med opptil 30W.

Motorola Edge 30 kommer som sagt til salg 9. mai, og til en veiledende pris på 4.999 kroner.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Omvendt? Er virkelig iPhone den beste mobilen? Hvorfor er den i så fall det? Som innbitt Android-bruker har jeg tatt utfordringen med å leve med to iOS-produkter for en periode. Usikker på om jeg skal le eller gråte …
Har Motorola funnet G-punktet? Den kinesiske mobilprodusenten lanserer tre nye billige smarttelefoner.
Samsung Galaxy S23 rett rundt hjørnet - Nå vet vi datoen! Første fysiske Galaxy Unpacked-event på tre år.
Huawei Watch GT 3 SE For å holde fast ved dine nyttårsforsetter er det viktig å bruke alle triksene man har. Kanskje er det en ny treningsklokke som skal til?
Ny mobil til folk med slips Skal være den perfekte smarttelefonen til forretningsfolk.
Følg Lyd & Bilde