Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Ny lekkasje avslører: Galaxy Ring blir dyr!

Ryktene sier at Samsungs kommende smarte helsering skal lanseres neste uke. Og den blir ikke billig.

Skrevet av / 05.07.24 - 13:46
Ny lekkasje avslører: Galaxy Ring blir dyr!

Nå vet vi alt. Neste uke lanserer Samsung to nye smarttelefoner (Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6), to smartklokker (GalaxyWatch 7 og Galaxy Watch Ultra) og… smartringen Samsung Galaxy Ring på et stort Galaxy Unpacked-arrangement i Paris.

Galaxy Ring ble først teaset i begynnelsen av året i forbindelse med lanseringen av Galaxy S24-serien, og deretter ble de første fysiske eksemplarene av smartringen vist frem på Mobile World Congress i Barcelona i februar.

Men nå avslører franske Dealabs, som også lekket Samsungs kommende smartklokker, at den koreanske elektronikkgiganten er klar til å lansere Galaxy Ring på onsdag i neste uke.

Samsung Galaxy Ring vil da være tilgjengelig i butikkene fra 19. juli. I hvert fall i Frankrike og en rekke andre store europeiske land. I skrivende stund vet vi ikke om salgsstartdatoen også vil gjelde for Norge, av gode grunner.

Samsung Galaxy Ring
Vi vet allerede at Samsung Galaxy Ring vil være tilgjengelig i tre farger, inkludert gull. (Foto: Samsung)

På den annen side vet vi at Galaxy Ring på det franske markedet vil koste fra 449 euro, noe som tilsvarer 5 108 norske kroner. Vi kjenner ikke den offisielle norske prisen, men det er helt sikkert at Samsungs smartring ikke blir billig.

Det er heller ikke smartringene fra konkurrenten Oura. Her starter prisene fra 4 299 norske kroner og går helt opp til 6 399 norske kroner for de dyreste variantene av ringen.

Samsung Galaxy Ring forventes å bli lansert i totalt ni ringstørrelser mellom 5 og 13. I følge ryktene vil den være tilgjengelig i fargene svart, sølv og gull.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Apple Vision Pro-salget i USA er så godt som "dødt"

Endelig hastighet i Google Maps

Samsung baner ny og bedre vei med kunstig intelligens

Nye smartklokker fra Samsung med fokus på helse og friluftsliv

Galaxy Ring kommer ikke til Norge helt ennå

Budsjettmobil og billig smartklokke fra CMF by Nothing

Google sier farvel til Samsung-brikker

Galaxy Unpacked: Så dyr blir Samsung Galaxy Ring

Galaxy Unpacked: Ny lekkasje avslører alt!

Rekordsalg av kommende iPhone takket være Apple Intelligence?

Galaxy Unpacked: Stor lekkasje av Samsung Galaxy Watch

Den neste Google Pixel kommer 13. august

Scroll to Top