Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Slik blir Samsung Galaxy Watch 7 og Watch Ultra

Spesifikasjoner, priser og farger på Samsungs kommende smartklokker lekket ut i Frankrike.

Skrevet av / 02.07.24 - 15:51
Slik blir Samsung Galaxy Watch 7 og Watch Ultra

Om en drøy uke, nærmere bestemt den 10. juli, vil Samsung nok en gang presentere nye produkter i Galaxy-serien, denne gangen på et Galaxy Unpacked-arrangement i Paris. Vi forventer å se Samsung Galaxy Z Fold 6, Z Flip 6, Buds 3, Buds 3 Pro og den etterlengtede Samsung Galaxy Ring.

Og selvfølgelig to nye smartklokker, Samsung Galaxy Watch 7 og Galaxy Watch Ultra. Men du trenger ikke å vente til neste onsdag hvis det er disse to klokkene som interesserer deg, for det franske teknologimediet Dealabs har allerede lekket alle spesifikasjonene for de to kommende produktene, og nettstedet har også avslørt de franske prisene i euro og fargene smartklokkene vil komme i.

Samsung Galaxy Watch 7

Galaxy Watch 7 er først og fremst en oppgradering av fjorårets Galaxy Watch 6 og Galaxy Watch 6 Classic-modeller. I år har imidlertid Watch 7 fått 32 GB innebygd lagringsplass i stedet for 16 GB, og det er også en ny Exynos W1000-prosessor under safirglassskjermen.

Galaxy Watch 7 kommer i to størrelser, 40 mm og 44 mm, som i likhet med i fjor har en skjermstørrelse på henholdsvis 1,3″ og 1,5″. Den lille AMOLED-skjermen har en oppløsning på 432 x 432 piksler, mens den store klokken har en oppløsning på 480 x 480 piksler.

Les også Samsungs smartklokker får kunstig intelligens Galaxy AI får nye helsefunksjoner når teknologien kommer til One UI 6 Watch senere i år.

40 mm-modellen er tilgjengelig i fargene Green og Cream, mens den større 44 mm-modellen vil være tilgjengelig i fargene Green og Silver. Prisen for den billigste klokken (40 mm med Bluetooth) blir 319 euro (ca. 3 640 norske kroner), mens den dyreste versjonen av Watch 7 (44 mm med Bluetooth og 4G) kommer til å koste 399 euro (ca. 4 555 norske kroner).

Se alle spesifikasjonene nedenfor:

(Foto: Android Authority)

Samsung Galaxy Watch Ultra

Den helt nye Galaxy Watch Ultra-modellen er for de med store overarmer og håndledd. Smartklokken måler 47 mm og kommer med en 1,5″ S-AMOLED-skjerm, samme Exynos W1000-prosessor som Watch 7 og et 590 mAh-batteri.

Galaxy Watch Ultra vil koste 699 euro (tilsvarende 7 980 norske kroner) for den eneste modellen som tilbyr både Bluetooth og 4G, og vil være tilgjengelig i fargene Titanium Grey, Titanium Silver og Titanium White.

Alle de nye Samsung-smartklokkene leveres med One UI Watch 6.0, som inkluderer Galaxy AI.

L&B Home vil være til stede på Galaxy Unpacked i Paris den 10. juli.

 

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

1 hendelser på “Slik blir Samsung Galaxy Watch 7 og Watch Ultra”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Apple Vision Pro-salget i USA er så godt som "dødt"

Endelig hastighet i Google Maps

Samsung baner ny og bedre vei med kunstig intelligens

Nye smartklokker fra Samsung med fokus på helse og friluftsliv

Galaxy Ring kommer ikke til Norge helt ennå

Budsjettmobil og billig smartklokke fra CMF by Nothing

Google sier farvel til Samsung-brikker

Galaxy Unpacked: Så dyr blir Samsung Galaxy Ring

Galaxy Unpacked: Ny lekkasje avslører alt!

Rekordsalg av kommende iPhone takket være Apple Intelligence?

Galaxy Unpacked: Stor lekkasje av Samsung Galaxy Watch

Den neste Google Pixel kommer 13. august

Scroll to Top