Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

MWC 2023: Motorola viser konseptmobil med rullende skjerm

Det er ny teknologi er på vei til mobilbrukerne. Blant annet smarttelefoner med rullende skjermer.

Skrevet av / 26.02.23 - 14:57
MWC 2023: Motorola viser konseptmobil med rullende skjerm

Mobiltelefonprodusentene kjemper en tapper kamp for å holde seg relevante i en tid der nesten alle smarttelefoner ser like ut.

Særlig Samsung og Motorola har eksperimentert med nye sammenleggbare telefoner de siste årene. Produkter som Samsung Galaxy Z Fold 4, Samsung Galaxy Z Flip 4 og den splitter nye Motorola Razr 2022 er verdt å nevne, som i skrivende stund helt klart er den beste klappmobilen på markedet.

Les også Kongen av brettmobiler er tilbake Motorola Razr 2022 beviser at alle god ting er tre. Endelig lever Motorolas brettmobil opp til sin ikoniske forgjenger.

Men etter flere år med koronapandemi har forbrukernes interesse for å kjøpe nye elektronikkprodukter sunket betydelig. Den høye inflasjonen med stigende energipriser spiller selvfølgelig også en stor rolle.

Elektronikkproudusentene må nå virkelig tenke utenfor boksen for å komme opp med nye konsepter som kan skape entusiasme blant forbrukerne.

 

På den årlige Mobile World Congress i Barcelona fikk vi se en konsepttelefon fra den kinesiske mobilprodusenten Motorola. Konsepttelefonen har ikke fått noe offisielt navn, men den gir oss et innblikk i hva som foregår i utviklingsavdelingen til det Lenovo-eide mobilmerket.

På den første dagen av showet tok Motorola med seg en smarttelefon med en fleksibel OLED-skjerm som kan rulles opp og ned etter behov.

Fordelen er selvfølgelig at selve enheten tar mindre plass i hånden og lommen, mens skjermen rulles ut hvis du trenger en større skjerm.

Det skjer til og med automatisk. For eksempel hvis du vil se en YouTube-video i fullskjerm, eller hvis du trenger å skrive en e-post og trenger plass til tastaturet.

Du kan se Motorolas konseptbil i videoene i denne artikkelen. Om den noen gang vil bli lansert kommersielt er et åpent spørsmål som Motorola ikke ønsket å svare på.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

Magnetisk lagringsdisk til mobile filmskapere

Polestar-mobiltelefonen er på vei

Apple tillater likevel webapper

Budsjettmobil fra Nothing

Ringenes Herre?

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top