TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

MWC 2023: Motorola viser konseptmobil med rullende skjerm

Det er ny teknologi er på vei til mobilbrukerne. Blant annet smarttelefoner med rullende skjermer.

forfatter
Publisert 26.02.23 - 14:57

Mobiltelefonprodusentene kjemper en tapper kamp for å holde seg relevante i en tid der nesten alle smarttelefoner ser like ut.

Særlig Samsung og Motorola har eksperimentert med nye sammenleggbare telefoner de siste årene. Produkter som Samsung Galaxy Z Fold 4, Samsung Galaxy Z Flip 4 og den splitter nye Motorola Razr 2022 er verdt å nevne, som i skrivende stund helt klart er den beste klappmobilen på markedet.

Les også Kongen av brettmobiler er tilbake Motorola Razr 2022 beviser at alle god ting er tre. Endelig lever Motorolas brettmobil opp til sin ikoniske forgjenger.
Motorola Razr 2022

Men etter flere år med koronapandemi har forbrukernes interesse for å kjøpe nye elektronikkprodukter sunket betydelig. Den høye inflasjonen med stigende energipriser spiller selvfølgelig også en stor rolle.

Elektronikkproudusentene må nå virkelig tenke utenfor boksen for å komme opp med nye konsepter som kan skape entusiasme blant forbrukerne.

 

På den årlige Mobile World Congress i Barcelona fikk vi se en konsepttelefon fra den kinesiske mobilprodusenten Motorola. Konsepttelefonen har ikke fått noe offisielt navn, men den gir oss et innblikk i hva som foregår i utviklingsavdelingen til det Lenovo-eide mobilmerket.

På den første dagen av showet tok Motorola med seg en smarttelefon med en fleksibel OLED-skjerm som kan rulles opp og ned etter behov.

Fordelen er selvfølgelig at selve enheten tar mindre plass i hånden og lommen, mens skjermen rulles ut hvis du trenger en større skjerm.

Det skjer til og med automatisk. For eksempel hvis du vil se en YouTube-video i fullskjerm, eller hvis du trenger å skrive en e-post og trenger plass til tastaturet.

Du kan se Motorolas konseptbil i videoene i denne artikkelen. Om den noen gang vil bli lansert kommersielt er et åpent spørsmål som Motorola ikke ønsket å svare på.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
Bra innstegsmodell En smartklokke for barn, som også er en mobiltelefon. Skreddersydd til å passe både barnets og foreldrenes behov.
Apple lanserer ny streamingtjeneste Den nye tjenesten har fokus på klassisk musikk.
3D er tilbake! Selv om kalenderen viser 2023 og ikke 2010, prøver det kinesiske selskapet ZTE seg på et nytt nettbrett med brillefri 3D-skjerm.
Løpere får Amoled-teknologi De nyeste modellene i Forerunner-serien, treningsklokkene Forerunner 265 og Forerunner 965, er utviklet av løpere, for løpere. Og nå ser det ut til at løpere er sultne på Amoled-teknologi.
Hva skjedde egentlig med Huawei? Med stilige nye produkter og den største standen av alle på mobilmessen i Barcelona, viste den kinesiske mobilgiganten muskler.
Følg Lyd & Bilde