Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

MWC 2023: HMD Global lanserer reparasjonsvennlig Nokia G22

De nye smarttelefonene skal være så enkle å reparere at brukeren selv kan skifte ut skjerm og batteri.

Skrevet av / 25.02.23 - 15:00
MWC 2023: HMD Global lanserer reparasjonsvennlig Nokia G22

HMD Global, selskapet bak den moderne Nokia-telefonen, har nettopp kunngjort en ny rimelig smarttelefon ved navn Nokia G22.

Nokia G22 er den første Nokia-smarttelefonen som er designet fra bunnen av for å være reparasjonsvennlig, forteller selskapet i en pressemelding.

Les også Lang, men middelmådig brukstid Nokia X30 5G er den grønneste mobilen fra finske HMD, men ytelsen er ikke imponerende.

Muligheten til enkelt å bytte ut komponenter støttes gjennom et partnerskap med iFixit, et globalt reparasjonsfellesskap og selskap som tilbyr spesifikke deler til Nokia G22 samt guider og verktøy slik at hvem som helst kan reparere smarttelefonen sin selv, om behovet skulle oppstå, lover HMD Global.

Les også Mobil med grønn samvittighet Fairphone 4 er en mobil uten innebygd utløpsdato. Man kan nemlig selv skifte delene. Dessverre kan man ikke kjøpe en raskere prosessor.

Den nye Nokia G22 kommer også med en bakside laget av 100 prosent resirkulert plast. I tillegg vil det være tilgang til to Android OS-versjoner, tre år med månedlige sikkerhetsoppdateringer og en utvidet tre års garanti uten ekstra kostnad.

(Foto: HMD Global)

Pris og tilgjengelighet

Nokia G22 kommer i Meteor Grey og Lagoon Blue og er tilgjengelig i en 4 GB/64 GB-konfigurasjon for 2.190 kroner.

‘At-home Fit Kits’ og reservedeler til Nokia G22 er tilgjengelig fra iFixit.com. Dette inkluderer ny skjerm fra EUR 49,95, bakpanel fra EUR 24,95, batteri fra EUR 24,95 og ladeport fra EUR 19,95.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

Magnetisk lagringsdisk til mobile filmskapere

Polestar-mobiltelefonen er på vei

Apple tillater likevel webapper

Budsjettmobil fra Nothing

Ringenes Herre?

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top