Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Stor lekkasje: Slik blir Samsung Galaxy Tab S7 Plus

Gigantisk batteri og større skjerm.

Skrevet av / 10.07.20 - 14:00
Stor lekkasje: Slik blir Samsung Galaxy Tab S7 Plus

Samsung har invitert til en virtuell Galaxy Unpacked-pressekonferanse den 5. august. Her regner vi med å bl.a. se de nye Samsung Galaxy Note 20-serien og en ny utgave av Samsung Galaxy Watch.

Og så er det Samsung Galaxy Tab S7 og S7 Plus – to nye Android-tablets, som skal ta opp kampen mot Apples populære iPad- og iPad Pro-modeller.

Allerede i juni måned lekket Twitter-brukeren @OnLeaks tilsynelatende offisielle bilder av Galaxy Tab S7, og nå har vi også fått spesifikasjonene.

Men det er den store Tab S7-Plus-modellen som nå har blitt avslørt av nettsiden Sammobile.com, som hevder å ha opplysningene fra «pålitelige kilder».

Ifølge de lekkede opplysningene kommer Samsung Galaxy Tab S7 Plus med 12,4″ AMOLED-skjerm og en skjermoppløsning på 2800 x 1752 piksler (267 ppi). Skjermen vil støtte Samsungs S-Pen, som for øvrig kommer med Bluetooth, slik at den kan brukes som fjernkontroll.

Under skjermen finner vi en Snapdragon 865+ prosessor samt enten 6 GB eller 8 GB RAM samt 128 GB eller 256 innebygd lagring. Den kommer også selvfølgelig med 5G-teknologi.

De lekkede bildene viser ikke Galaxy Tab S7 Plus, men derimot den mindre Tab S7, som kommer med 11″ skjerm. (Foto: @OnLeaks)

Det mest spesielle med nettbrettet er batteriet, som ifølge Sammobile.com er på hele 10.090 mAh. Angivelig kommer Tab S7 Plus også med 35W hurtigoppladning, slik at det ikke tar en halv dag å lade opp det store batteriet.

Hvis ryktene stemmer, så vil den kommende Samsung Galaxy Tab S7 Plus virkelig utfordre Apples aktuelle iPad Pro, både når det gjelder batterilevetid, skjermstørrelse og prosessorkraft. Om prisen blir å matche, finner vi ut etter den 5. august.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

Magnetisk lagringsdisk til mobile filmskapere

Polestar-mobiltelefonen er på vei

Apple tillater likevel webapper

Budsjettmobil fra Nothing

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 presentert i Barcelona

Come on, Barbie, let's go party

Her er Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra

Ikke tørk mobiltelefonen din i ris

Får din gamle Samsung-mobil Galaxy AI?

0
Scroll to Top