Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Nye toppmobiler fra Samsung like etter sommerferien

Utover to nye smarttelefoner er Samsung også på vei med en ny tablet og en ny smartklokke.

Skrevet av / 08.06.20 - 13:32
Nye toppmobiler fra Samsung like etter sommerferien

Til tross for coronaviruset er verdens største mobilprodusent, koreanske Samsung, på vei med nye flaggskipsprodukter. Allerede 5. august kan vi forvente å se Samsung Galaxy Note 20, etterfølgeren til fjorårets kritikerroste Galaxy Note 10, samt Fold 2, en ny utgave av Samsungs første brettbare mobil. Det skriver Gizmodo, som bl.a. siterer det koreanske nyhetsmediet Dong-A Ilbo.

Også i fjor lanserte Samsung den nyeste modellen i Note-serien i august, men i år blir lanseringen av åpenbare grunner utelukkende virtuell.

Til gjengjeld kan vi forvente oss en strøm av nye produkter. Utover den nye Samsung Galaxy Note 20-serien og Samsung Galaxy Fold 2 kommer den koreanske elektronikkgiganten tilsynelatende også med en 5G-versjon av Samsung Galaxy Z Flip samt to nye tablets, Galaxy Tab S7 og S7+, og en smartklokke, Samsung Galaxy Watch 2.

Hva har vi i vente?

En lekkasje fra Ross Young, som er adm. direktør for analyse- og konsulentvirksomheten Display Supply Chain Consultants, viste allerede i mai at det ville komme to nye modeller i Galaxy Note 20-serien. Den alminnelige Note 20 kommer med 6,42″ 120 Hz skjerm (2345 x 1084 piksler), mens Galaxy Note 20+ får en gigantisk 6,87″ 120 Hz skjerm (3096 x 1444 piksler).

Når det angår kameraet, så siterer Androidcentral kinesiske Ice Universe for å hevde at Galaxy Note 20+ får tre kameraer på baksiden samt en laserfokus-linse, som bare skal assistere det primære objektivet.

Hovedobjektivet vil være et Samsung ISOCELL Bright HM1 på 108 Mp, som er det samme som i Galaxy S20 Ultra. Ultravidvinkelobjektivet blir angivelig en ISOCELL Fast 2L3 sensor på 12 Mp. I tillegg kommer en periskoplinse, en ISOCELL SLIM 3M5 på 13 Mp, som skal levere opptil 50x zoom.

Med andre får ingen av de nye mobilene i Note 20-serien 100x zoom, som ellers var en av de mest hypede funksjonene i den dyreste Samsung Galaxy S20 Ultra-modellen.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top